Analysetjenester til offentlig

IMAS giver Smarte byer, bygninger og offentlige aktører information om antallet af besøgende OG bevægelsesmønstre. 

Nogle af vores analysetjenester

Der er en overflod af relevante tjenester at vælge imellem på vores egen webportal Xperio. Her er nogle eksempler. Hvad vil du måle?

Xperio - IMAS WEBBPORTAL

Via vores Xperio-webapplikation er det let for brugeren at producere rapporter med besøgsstatistik efter time, dag, uge, måned og år. Det er også let at se, på hvilke tidspunkter og hverdage de fleste besøgende kommer i butikken.

 

Åben api

Xperio har et veldokumenteret API med muligheden for at tilslutte dine egne applikationer, så du kan downloade og sende data til og fra systemer.

Xperio_dashboard.png

Åben
API

Besøgstælling uden binding og adgangsgebyr

Vi har gjort det let for dig og inkluderet alt, hvad du behøver for at tælle besøgende og kunder. Kundetæller, personlig service, support og vedligeholdelse er inkluderet i en fast månedlig pris.  Ingen binding. Ingen adgangsgebyr.

International tilstedeværelse

Med over 30.000 installationer og flere hundrede kunder spredt over hele Europa og Sydøstasien har vi etableret stærke relationer til vores kunder og leverandører. Hovedkontoret for vores nordiske aktiviteter er i Sverige, hovedkontoret for Europa ligger i Tyskland og for Syd-Sydøstasien i Thailand.

30 000+
INSTALLATIONER

Vores KUNDER

Vi er heldige at arbejde med flere af de bedste i branchen. Her er nogle eksempler.

KONTAKT OS I DAG

Du er velkommen til at booke en præsentation, et møde eller stille et spørgsmål.