Analyseværktøj til kundeanalyse og kundeindsigt

Xperio er vores egen udviklede webplatform, hvor alle data indsamles, behandles og præsenteres. Xperio er en meget komplet platform med enorme muligheder for forskellige formål. Her præsenteres statistiske data i form af tabeller, diagrammer, kort, varmekort og KPI'er. Se nedenfor for et hurtigt overblik over, hvad platformen tilbyder:

Dashboard

​Dashboard med real-time statistik og oversigt diagrammer. Se ved første øjekast, hvordan tallene for dagen, ugen og måneden svarer til den foregående periode. Stige eller falde? Dashboardet viser også fordelingen af besøgende på tværs af de forskellige indgange og passager, du måler på.

Statistiskdybdegående analyse

Dashboard med real-time statistik og oversigt diagrammer. Se ved første øjekast, hvordan tallene for dagen, ugen og måneden svarer til den foregående periode. Stige eller falde? Dashboardet viser også fordelingen af besøgende på tværs af de forskellige indgange og passager, du måler på.

Report

Se alle figurer i deres sammenhæng ved hjælp af en tegning af planten. Vi bemærker zoner, gulve, trapper, eksterne og indvendige indgange mv. så du hurtigt og nemt kan se, hvor tingene sker. Varme og kolde zoner til besøgende flow og opholdstid er umiddelbart synlige, og du kan træffe beslutninger og følge op med ændringer.

Vejret er korrelerede i statistikken

​Automatisk download af vejrdata fra yr.no knyttet til hver dags statistik. En 10-dages prognose opdateres løbende og opdateres, så du kan planlægge bemanding og aktiviteter i tide. Dagens faktiske vejr er endelig gemt i databasen, så du kan foretage nøjagtige sammenligninger med tidligere år.

Smarte integrationer

​Integration med POS (kasseapparat system), personalesystem mv. Automatisk hentning af data eller manuelt indtastning af ting som antal arbejdede timer, antal kvitteringer, omsætning mv. Og få en mere detaljeret produktivitetsrapport til at begynde med.

Åben API

Vel dokumenteret API med mulighed for at forbinde dine egne applikationer til at downloade og sende data til og fra systemet. Hvis du vil vise statistikken på en helt anden måde i dit eget miljø, så er der alle muligheder for at gøre det på en jævn måde.

Behovsdriven utveckling

Webbportalens utveckling drivs till stor del av önskemål och behov vi ser hos våra kunder. Därför sätter vi stort värde på dina åsikter så att vi kan växa tillsammans. Har du frågor om vad vi kan erbjuda och vad som är på gång, eller egna önskemål om funktionalitet, så tveka inte att kontakta oss direkt!

app.PNG comprimerad (1) (1) (1).png

Bevægelsesmønstre

Ved hjælp af forskellige teknikker kan vi med stor nøjagtighed måle, hvordan de besøgende bevæger sig ind i en lokal eller ude i bymiljøet. Følg de besøgendes vej gennem området og se, hvor de bliver, hvor de ser ud og hvor længe de bliver på forskellige punkter. Udvikle forretningen ved at tilpasse hyldeplacering, produkteksponering og meget mere ved hjælp af pålidelige data i stedet for tarmfølelse.

 • Følg gæsternes bevægelse gennem lokalerne, se hvilke veje de tager
   

 • Se hvor de bliver og hvor længe på forskellige punkter

Besøgsflow og åbningstider

​Brug vores kundetællere og tag kontrol med åbningstider og bemanding med en ugentlig visning af besøgendes strøm pr. Time. Planlæg arbejdstid og åbningstider efter forventede besøgstal

 • Indsæt mere personale, hvor mange gange besøgende er størst
   

 • Få et overblik over den besøgende flow over dagens timer om ugen

Tilgængelighed og personaleplanlægning

Sammen med de besøgende numre fra kundetælleren giver PoS-integrationen et direkte indblik i nøgletal som f.eks

 • Tilgængelighed - hvor lang tid personalet får mulighed for at erhverve hver besøgende
   

 • Konverteringsfrekvens - hvor mange besøgende bliver kunder
   

 • Vognstørrelse - hvor stort er omsætningen pr. Kunde
   

 • Salgstid - hvor stor er omsætningen pr. Time arbejdet

Demografisk profilering

For bedre at tilpasse sortimentet, udseendet og markedsføringen er der brug for information fra kundetællere om, hvem de besøger virksomheden. Den enkleste type opdagelse er længdebaseret og lader os se, hvordan andelen af børn og voksne ser blandt de besøgende. Vi kan også måle og producere flere data på kundebase gennem teknologi, der identificerer køns- og aldersgruppen for hver besøgende med ansigtslæsning. Selvfølgelig gemmes ingen billeder eller personlige data, der gør det muligt at identificere besøgende.

 • Se fordelingen af børn og voksne blandt besøgende
   

 • Se køns- og aldersfordeling på kundebasis

Realtidsmåling og lokale begrænsninger med kundetællere

Realtidsmåling af besøgende flow via kundetællere og lignende systemer er noget, som i stigende grad er krævet i de seneste år. Man vil måske vide, hvor mange besøgende der er inde i lokaler af forskellige årsager, hovedsageligt fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt eller til at planlægge medarbejdere og arbejde. Vi kan måle og præsentere dette i det ønskede format, og som følge af måling i realtid gemmes besøgstoppene historisk søgbare pr. Dag.
 

 • Se antallet af besøgende, der er i stuen lige nu
   

 • Luk indgange / åbner flere kasser, når antallet af besøgende nærmer sig det maksimale, der er tilladt for lokalerne fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt

PoS-integration og nøgletal

Nyttige oplysninger fra kassesystemet er yderst vigtigt for udviklingen af detailvirksomheden, stigende salg og overskud i en salgsvirksomhed. Sammenkoblet med besøgsnumre i lokalerne fra kundetælleren bliver det umiddelbart oplagt, hvor godt virksomheden udfører.

 • Salg - automatisk hentning fra POS-systemer eller manuel rapportering fra butikspersonale

 • Antal kunder (kvitteringer)

 • Antal varer

 • Arbejdstid pr. Dag

Kontakta oss