top of page
Studio Portrait
Xperio-logo-2022_White.png

Besøgsdata for butikker

Fleksible løsninger til butikker. Ingen binding. +30 års erfaring. Det er nemt med IMAS.

salgs- og besøgsdata i butikker

Vi har mere end 30 års erfaring i at hjælpe butikker med at optimere salget ved hjælp af data fra persontællere og kassesystemer.

 

Uanset om du vil i gang med at måle i dag eller har gjort det i mange år, så har vi løsninger og services, der passer til dine behov.

Xperio-Dashboard.png

Besøgstrafik i butikken

Med vår basistjeneste Count & Comparison finner en butikk ut hvor mange besøkende som går inn og ut gjennom dørene. Besøksdataene presenteres på en skreddersydd og oversiktlig måte per time, du kan blant annet sammenligne mellom ulike tidsintervaller, se sammenhenger mellom værforhold, ferier og mye mer.

 

Personlig støtte med vedlikehold er alltid inkludert i vår analyseplattform Xperio.

Brug butikkens konverteringsrate

Konverteringsraten anses af mange for at være en af ​​de mest nyttige KPI'er for butikker, der ønsker at optimere driften og i sidste ende øge avancerne. Konverteringsraten er procentdelen af ​​besøgende, der køber noget og dermed bliver kunder. For at finde ud af konverteringsraten kan vi forbinde besøgsdata med salgsdata. Xperio er bygget til nemt at modtage forskellige typer data, og eksportere det videre til andre platforme via API, hvis det ønskes.

 

Det er også muligt at bemandingsplanlægge direkte i Xperio og “forudse” det daglige salg. Læs mere om IMAS Staff & Sales Forecasting-værktøjet.

Laptop-Xperio.png
Image by Brooke Cagle

Analyser flere KPI'er

Udover at se antallet af besøg og butikkens konverteringsrate, kan du analysere og måle andre vigtige KPI'er. Basket size, Capture Rate, omsætning og salg pr. kvadratmeter er nogle af nøgletallene, som du finder i Xperias produktivitetsrapport.

Analyserne hjælper butikken med at identificere afvigelser for at forbedre besøgendes og kunders oplevelse med det overordnede mål, at øge avancen takket være en optimal bemanding og maksimeret salg.

Se vores guide "Beregning af KPI'er for forhandlere"

Analysetjenester for Retail

Vi tilbyr et bredt utvalg av data for forhandlere, her er noen eksempler du kan samle og analysere i IMAS analyseplattform Xperio.

Count.jpg
Kpi.jpg
Folj-besokare-varma-och-kalla-zoner.jpg
Räkna-vuxna-och-barn.jpg
Support.jpg

Altid inkluderet

Altid inkluderet

Kontrol og vedligeholdelse

KPI

Sporing

Demografi

Brugersupport

Analysér indkommende/udgående besøgende. Du skal bruge denne tjeneste for at få adgang til Xperio.

Kør produktivitetsanalyser på besøg, salg, kunder og mere.

Se, hvordan besøgende bevæger sig, og hvor længe de bliver.

Skelne mellem børn og voksne, der kommer ind, mænd og kvinder.

Kontrol og vedligeholdelse. Vores personlige support er altid inkluderet i Xperio.

Xperio-logo-2022.jpg

Bevægelsesmønster og opholdstid

I Xperio kan du også se, hvordan besøgende og kunder bevæger sig inde i butikken, samt se, hvor længe de bliver i forskellige dele af butikken (zoner). Dette kan fx bruges til at maksimere skiltning, overflader og indretning.

Forskellige teknikker kan bruges til at indsamle denne type information. Hvis din butik har et eksisterende Cisco, Aruba eller Ruckus WiFi-netværk, er der en god chance for, at du kan begynde at indsamle mobildata gennem netværket.

 

En anden mulighed er at bruge sensorer inde i butikken til at spore bevægelse og opholdstid.

 

Kontakt os og vi sammensætter et forslag tilpasset dig og butikkens unikke forhold.

Zones.jpg
Index_Xperio.png

Sammenlign butikken med indekset

I Xperio kan du sammenligne butikken med andre butikker i samme kæde, eller sammenligne med et landeindeks og forskellige shoppingområder i din region (forudsætter min. 3 spillere i samme branche).

Eksempel på rapporter

 • Produktivitetsanalyser

 • Sammenligning

 • Input analyse

 • Opholdsvarighed

 • Flest besøg

 • Demografi

 • Capture rate

 • Realtid

 • Fremmøderapport

 • Varme kort

 • Benchmark

 • Personale- og salgsprognose (planlægning)

 • Afvigelsesrapport

 • Personalets produktivitet

Butiks demografi

Se hvor mange mænd, kvinder, børn og voksne der besøger butikken. Et godt værktøj, når du følger op på for eksempel kampagner eller gerne vil vide, hvordan tingene helt præcist ser ud i din butik.

Gruppeberegning

Besøgende, der bevæger sig i grupper, er værdifulde at identificere. Kommer en familie med børn ind, er der stor sandsynlighed for, at et af familiemedlemmerne betaler for hele “festen”. Hvis du kan identificere grupper, får du mere præcise data.

Se, hvor kunderne retter deres opmærksomhed hen

Find ud af, hvor butiksbesøgende retter deres øjne hen. Med denne service modtager butikken data om procentdelen af ​​personer, der kigger på skilte, hylder mv.

Ekskludér personaletrafik

Med denne service aflæser sensoren et skilt placeret på butikspersonalet og udelukker dem dermed fra at blive talt med, ensbetydende med optimeret datagrundlag.

ØG SALGET I BUTIKKEN, OG SPAR PENGE

IMAS Staff & Sales Forecasting forecaster og optimerer butikken ved at kombinere besøgs- og salgsdata, alt sammen for at butikken kan performe optimalt. 

pexels-karolina-grabowska-4491469.jpg

PROGNOSER OG OPTIMERING

Alt i xperio

I Xperio får du adgang til statistiske data i form af tabeller, diagrammer, kort, sporing og nøgletal. Systemet er brugervenligt og bygget til at udføre både enkle og avancerede dybdegående analyser. 

ÅbEN API 

Veldokumenteret API med mulighed for at forbinde dine egne applikationer til at downloade og sende data til og fra systemet.

Xperio-logo-2022_White.png
Xperio-Dashboard.png

VORES KUNDER

Vi er heldige at arbejde med flere af de bedste i branchen. Her er nogle eksempler.

sostrene-grenes.jpg
Niklaspng.png

"IMAS ønskede virkelig at forstå vores behov, og jeg kan kun sige, at den daglige support og levering fra Torben Aksel Sørensen, David Kern Sloth og deres støtte hos IMAS er uden sidestykke. Vi som kunder bliver taget meget seriøst og supporten er proaktiv og omgående".

Niklas Holz, International Business Developer hos Søstrene Grenes Import A/S

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos os kan du købe en kundetæller eller få et abonnement med et fast månedligt ydelse, hvor alt er inkluderet, så du nemt kan lave besøgsanalyser, uden bindingsperiode eller opstartsgebyr.

person.png
Xovis besöksräknare_IMAS.png

KONTAKT OS I DAG

Du er velkommen til at booke en præsentation, et møde eller stille et spørgsmål.

bottom of page