Image by Khamkéo Vilaysing

Besøgstællere og KUNDETÆLLERE

Få en besøgstæller uden binding

Vi har gjort det let for dig og inkluderet alt, hvad du behøver for at tælle besøgende og kunder. Personlig service, support og vedligeholdelse er inkluderet i en fast månedlig pris. Fra 385 kr. om måneden. Ingen binding. 

Image by Leone Venter

RUL VIDERE

Image by Toa Heftiba

Nemt og problemfrit

Med en besøgstælling fra IMAS sørger vi for, at alt fungerer. Du skal ikke behandle data, trimme statistikker eller oprette tabeller og diagrammer. I stedet kan du koncentrere dig om at udvikle din virksomhed.

Besøgstælling som en service

Fordi det skal være simpelt, leverer vi besøgstælling som en service. Vi validerer alle tal, kontrollerer alle installationer dagligt og håndterer al den tunge behandling og kompilering af data for dig, og hardwaren er inkluderet. 

 

Hardware i verdensklasse

At vi ser besøgstælling som en service betyder ikke, at vi ser hardware som ubetydelig. Tværtimod arbejder vi kun med de bedste leverandører i verden

for at give maksimal nøjagtighed og funktionalitet i målingsfasen.

 

Vi giver altid vores kunder en skræddersyet løsning, hvilket betyder, at vi har brug for forskellige typer teknologi til forskellige situationer. 

Her kan du læse om de forskellige typer besøgstællere, vi bruger. 

3d-counter_white.png

Datasikkerhed og sikkerheds-kopiering

Vores webplatform er bygget med sikkerhed i tankerne. Det er en skybaseret intelligent database, som vi konstant vedligeholder og fortsætter med at udvikle. Vi har indbygget beskyttelse mod alle typer dataindbrud, og du kan være sikker på, at ingen andre end de brugere, du har angivet, kan se dine statistikker.

 

Vi udfører automatisk daglig sikkerhedskopiering og garanterer 10 års opbevaringstid for alle dine data.

Xperio

Nogle af vores kunder

Vi er heldige at arbejde med flere af de bedste i branchen. Her er nogle eksempler.

Realtidsmåling i butikker og lokaler

Få hjælp af den nyeste teknologi, og kontroller præcist, hvor mange besøgende der er i butikken/lokalet ved hjælp af måling i realtid. Et perfekt værktøj til at begrænse antallet af besøgende i f.eks. indkøbscentre, butikker, svømmehaller, fitnesscentre/træningsfaciliteter, biblioteker eller museer.

 

Image by Erwan Hesry
Image by Brooke Cagle

Den smarte måde at drive butik på – personale-planlægning

Den nye og smarte måde at drive butik på er her. Takket være vores nye personaleplanlægger er det blevet endnu nemmere at planlægge, hvornår personalet skal være på plads for at maksimere salget. Systemet planlægger personalet ud fra butikkens kundeflow og ønskede salg.

International tilstedeværelse

Med over 30.000 installationer og flere hundrede kunder spredt over hele Europa og Sydøstasien har vi etableret stærke relationer til vores kunder og leverandører. Hovedkontoret for vores nordiske aktiviteter er i Sverige, hovedkontoret for Europa ligger i Tyskland og for Syd-Sydøstasien i Indonesien.

30 000+

INSTALLATIONER

KONTAKT OS I DAG

Du er velkommen til at booke en præsentation, et møde eller stille et spørgsmål.