Besøg tæller indendørs og udendørs, med realtids kontrol fra IMAS

- Hvordan virker det?

Automatisk betjening og kontrol

Med besøgtæller fra os sørger vi for at alt fungerer. Du skal ikke behandle dataene, slette statistikkerne eller oprette tabeller og diagrammer.I stedet kan du koncentrere dig om at udvikle din virksomhed.
 

 

Af denne grund leverer vi besøgsregninger som en tjeneste frem for blot at levere tællere. Vi validerer alle taler, kontrollerer alle installationer dagligt og håndterer al den tunge behandling og samling af data for dig.
 

 

Samlingen er synliggjort på Xperio webplatformen, hvor du direkte kan se, sammenligne og få masser af indsigt i din besøgende flow.

Hardware i verdensklasse

At vi ser besøgende som en tjeneste betyder ikke, at vi ser hardwareen som uvæsentlig. Tværtimod arbejder vi kun med de bedste leverandører i verden for at give maksimal nøjagtighed og funktionalitet i målefasen.
 

 

Vi giver altid vores kunder en tilpasset løsning, hvilket betyder, at vi har brug for forskellige typer teknologi til forskellige situationer. Lige nu bruger vi schweiziske 3D-sensorer og tyskfremstillede lasersensorer, der begge har en gennemsnitlig nøjagtighed på mellem 95 og 100%.
 

 

Læs mere om hardware nedenfor.

Datasikkerhed og backup

Vores webplatform er bygget med sikkerhed i tankerne. Det er en skybaseret intelligent database, som vi konstant vedligeholder og fortsætter med at udvikle. Vi har indbygget beskyttelse mod alle typer hacking, og du kan være sikker på, at ingen andre end de brugere du har angivet, kan se dine statistikker.
 

 

Vi udfører automatisk daglig sikkerhedskopiering og garanterer 10 års opbevaring af alle dine data.

Vi har teknologi til at levere både almindelig besøgstælling og mere avancerede statistikker om bevægelsesmønstre, køn, alder og opholdstid mv.

01 / Indgangsanalyse

Skalemåling og indgangsanalyse falder under kategorien traditionel besøgtælling, hvor du først og fremmest måler besøgende flow ind og ud af lokalerne. Interne trafiktællere, der er monteret på forskellige passager, kan også måle og analysere intern trafik.
 

 

Den teknologi, der giver de bedste resultater selv ved en meget høj strømningshastighed, er såkaldte 3D sensorer, der er monteret i loftet over indgangen eller passagen, hvor strømningsmåling skal finde sted.

02 / SEGMENTERING (alder/køn)

At vide, hvem der besøger dit anlæg betyder, at du bedre kan planlægge din markedsføring, produktplacering, levering og aktiviteter, der er målrettet mod din virksomhed. Forøg dit salg og overskud ved at bruge statistikker om de besøgendes alder og køn.
 

 

Den teknologi, vi bruger til segmentering, er baseret på små sensorer, der læser ansigtet af forbipasserende besøgende og ved hjælp af avancerede algoritmer kategoriserer de efter alder og køn.

03 / TRACKING bevægelse/opholdstid)

Sporing af bevægelsesmønstre og opholdstidsmåling er et andet skridt tættere på at vide alt om besøgende for at give den bedst mulige kundeoplevelse.
 

 

Afhængigt af rummets design og forhold bruger vi forskellige teknikker til at følge de besøgendes adfærd. På nuværende tidspunkt bruger vi loftmonterede kamerasensorer eller med wifi-teknologi. Wifi tracking er også velegnet til udendørs brug og til måling af besøgskorrelation mellem forskellige steder i større målestok.

Besøgstællere indenfor 

 

SÅDAN FUNGERER 3D -TEKNIKEN

 

Kundetælling udendørs

Besøgstæller, der samler data i gademiljøet udsættes for store belastninger gennem vejret. Mørke og nedsat synlighed på grund af sne, regn eller tåge bør ikke påvirke statistikkernes nøjagtighed. Vi har teknologi, der opfylder de svenske klimaers hårde krav og kan levere både almindelig besøgstælling og mere avancerede statistikker om bevægelsesmønstre, opholdstid og mere.

01 / TRAFIKSTRØM (fodgængere, cyklister, bilister)

Med laserteknologi kan vi måle trafikstrømmen på en gade med høj nøjagtighed. Lasersensoren er monteret på den ene side af en passage og måler al trafik i begge retninger.
 

 

Da laseren registrerer både højde, længde, hastighed og afstand til passerende objekter, kan vi også klassificere alle passerer i fodgængere, cyklister og biler.

02 / OPHOLDSTID (besøgslængde og interessepunkter)

Et levende center, der er udviklet, skal måles og følges op. Hvor er aktiviteten størst, hvor længe forbliver besøgende på forskellige steder, og hvad er den gennemsnitlige længde af opholdet for besøgende?
 

 

Ved hjælp af wifi tracking kan du få et billede af besøgsmønsteret i området, der er mere detaljeret end punktbaseret flowmåling.

03 / TRACKING
(gang- og cykelstier, korrelation og mere)

Ved at placere målepunkter tættere på et område kan du få et billede af, hvordan besøgende kommer fra punkt A til B og se forbindelserne mellem besøg på forskellige steder.
 

 

Statistik som oprindelse / destination og kortlægning af de besøgende vandre- og cykelstier giver indsigt og muligheder, som du ikke har kunnet drømme om.

 

TAG KONTAKT

Retail: fd@imas.net

Tel: +46 760 09 42 00

Vällebergsvägen 19

459 30 Ljungskile, Sverige

Kontakt os for at bestille en anmeldelse, anmode om et tilbud eller for andre spørgsmål og bekymringer
 
Kontakt os