top of page
Modern Building

Bygninger, ejendomme og ejendomsadministration

Betal ikke for kontorlokaler eller kvadratmeter, der ikke bliver brugt. Optimér brugen af bygninger med dit eksisterende wifi-netværk og begynd at indsamle besøgsdata i dag.

Besøgsdata optimerer egenskaber

Ejendomsejere og ejendomsadministrationsselskaber kan bruge besøgsdata til at optimere deres investering, både i forbindelse med nyetablering og i forbindelse med den daglige drift af ejendommen.

Zones.jpg
air
Air quality.jpg

Nyhed - mål luftkvalitet og spar energi

Forbedringer af luftkvalitet og energieffektivitet

Sørg for, at de besøgende indånder ren og frisk luft ved hjælp af sensorer, der overvåger luftkvaliteten. Data fra sensorerne kan også være med til at optimere ventilation, varme, nedkøling og belysning ud fra antallet af besøgende og hvor ren luften er.

Vores sensorer kan overvåge både radon og indendørs luftkvalitet. Systemet er skalerbart og har en åben API, det er også nemt at integrere.

Sensorerne giver indkøbscentre og ejendomsejere mulighed for yderligere at optimere ventilationen og foretage energibesparelser i indemiljøet.

Fordele ved at bruge besøgsdata på ejendommen

Her er nogle eksempler på, hvordan besøgendes data kan bruges i bygninger:

  • Optimer lejeniveauet ud fra besøgstal 
    Ingen ønsker at betale for plads, der ikke bliver brugt. Oplysningerne fra besøgstællerne vil fortælle dig, hvor meget af kontorlokalet, der bruges.

  • Forbedre planlægning og layout
    Forstå, hvordan besøgende interagerer i eller uden for bygningen. Se hvor og hvor længe de opholder sig i et bestemt område (opholdstid). Besøgssensorer indsamler data om besøgsflow, og så kan du nemt se, om dine ændringer gør en forskel. Et andet eksempel er at tælle antallet af forbipasserende kontra antallet der kommer ind i bygningen (adgangsniveau), og derved beslutte, hvad kan vi gøre for at forbedre vores tal? Alt denne information er værdifuld, når du planlægger nye butikker og kontorer.

  • Rengøring og vedligeholdelse
    Besøgsdata vil fortælle dig, hvordan toiletter og andre offentlige områder benyttes. Optimér rengøring og ejendomsvedligeholdelse og sørg for, at ressourcerne bliver brugt optimalt.

Xperio-Dashboard.png

Brug dit eksisterende WiFi-netværk

Kom i gang med det samme, og spring installationerne over ved hjælp af dit eksisterende WiFi-netværk til at indsamle besøgendes data. Takket være flere års forskning kan du nu indsamle WiFi-signaler fra smartphones uden at påvirke privatlivets fred. Teknologien sletter al MAC-adressesporing og er den eneste kendte WiFi-sporing på markedet, der er godkendt under GDPR.

 

Hvis ejendommen har et WiFi-netværk fra en af ​​de store udbydere (Cisco, Ruckus og Aruba), er det meget sandsynligt, at du snart vil kunne begynde at indsamle besøgsdata. Har du ikke et sådant netværk installeret, har vi omkostningseffektive løsninger, der kan levere de data, du leder efter.

 

WiFi er en af ​​de teknologier, der kan bruges. Her kan du læse om flere besøgstællere med 3D- og AI-funktion.

Tæl antallet i ejendommen med realtidsmåling 

Få hjælp af den nyeste teknologi, og kontroller præcist, hvor mange besøgende der er i iejendommen ved hjælp af måling i realtid.

Image by Israel Andrade

Nogle af IMAS Groups kunder

Vi er heldige at arbejde med flere af de bedste i branchen. Her er nogle eksempler.

Kontakt os i dag

Vi hjælper bygninger, ejendomsejere og facility management virksomheder rundt om i verden med at indsamle besøgsdata for at forbedre og optimere ejendomme og deres omgivelser. Kontakt IMAS Group i dag!

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos os kan du købe en besøgstæller eller få et abonnement med et fast månedligt ydelse, hvor alt er inkluderet, så du nemt kan lave besøgsanalyser, uden bindingsperiode eller opstartsgebyr.

person.png
Xovis besöksräknare_IMAS.png
bottom of page