top of page

IMAS Group opererer internationalt

Med over 30.000 installationer og flere hundrede kunder spredt over hele Europa og Sydøstasien har vi etableret stærke relationer til vores kunder og leverandører. Hovedkontoret for IMAS nordiske aktiviteter er i Sverige, hovedkontoret for Europa ligger i Tyskland og for Syd-Sydøstasien i Thailand. Med systemerne fra IMAS Group måler du dine besøgende over hele verden.

+30 000
INSTALLATIONER

+30
år

+700
Kunder

7
KONTORer

Image by Febiyan

Vision, MISION OG 
kerneforretning

​IMAS Groups vision er at bruge statistisk verificerede informationer til at gøre hverdagen lettere for enkeltpersoner og organisationer.

Mission og kerneforretning

IMAS Groups mission er at være den førende informationsformidler af besøgsstatistik i Europa og blandt de førende i Sydøstasien. Vores kerneforretning er at formidle data og yde support til vores kunder.

Image by Jacek Dylag

OM IMAS Group

We provide information for making better decisions

I over 30 år har IMAS Group (Intelligent Management & Analysis Systems) hjulpet indkøbscentre, detailkæder og offentlige virksomheder med at indsamle og forstå informationer om besøgende og kunder.

Informationerne indsamles fra kundetællere, forretningssystemer eller andre typer datakilder og analyseres og præsenteres derefter i IMAS' webportal Xperio. Systemet er fleksibelt, og informationen kan let integreres med andre eksterne systemer.

IMAS map_dansk.jpg

Ledelse, bestyrelse og ejere

IMAS Group blev grundlagt i 1989. IMAS Group ejer alle datterselskaber, hvor IMAS-mærket opererer. IMAS Group har også et stærkt partnernetværk, der bruger IMAS-tjenester.

Kontaktoplysninger

People's Shadows

Xperio - IMAS WEBBPORTAL

 

Via vores Xperio-webapplikation er det let for brugeren at producere rapporter med besøgsstatistik efter time, dag, uge, måned og år. Det er også let at se, på hvilke tidspunkter og hverdage de fleste besøgende kommer i butikken.

Xperio-logo-2022_White.png
Xperio-Dashboard.png

VORES KUNDER

Vi er heldige at arbejde med flere af de bedste i branchen. Her er nogle eksempler.

KONTAKT OS I DAG

Du er velkommen til at booke en præsentation, et møde eller stille et spørgsmål.

bottom of page