OM OS

IMAS fokuserer på at levere nøgletal baseret på antal besøgende, flowmåling og anden produktivitetsinformation. Vores analyseværktøj Xperio er markedsleder og åbner unikke muligheder for rationel effektivisering for at øge produktiviteten og tilgængeligheden, planlægge og gennemføre kampagner, opdage og løse problemer og meget mere. Du kan finde vores privatlivspolitik her

Vores historie

I mere end 20 år har IMAS med succes leveret produktivitetsoplysninger, der har ført til forbedrede resultater i tusindvis af butikker, indkøbscentre og offentlige steder. I dag har vi et stort antal kunder, der bruger og arbejder med information fra os dagligt.
 

Vores webportal og vores ønske om at løse kundens problemer med tilpassede løsninger har gjort os Europas førende aktør i besøgsstatistikker.

Vores mission

Vi stræber efter at levere nøjagtige målinger ved hjælp af besøgstællere, cykeltællere og bilællere, der er tilgængelige overalt, når som helst.
 

 

Vi vil altid give vores kunder den bedste løsning baseret på behov og vil gerne gå den ekstra mile for vores kunder for at forblive tilfredse og tilfredse med resultatet.

Vores familie

IMAS Danmarker en del af IMAS Group, en global koncern med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Thailand og Indonesien og partnere i mange flere lande.

 

Med tusindvis af kunder over hele verden har IMAS koncernen en omsætning på 40 mio. Kr. Om året. Læs mere på vores fælles websted www.imasdk.dk

TJENESTE OG FORPLIGTELSER

"Tallene er ikke korrekte!"

Føler du, at du ikke kan stole på fundamentet, får du så hele punktet forsvinder af det. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at sikre både kvaliteten og oplevelsen af vores tjenester.

UDVALGET HARDWARE

Vores software platform er uafhængig af hardware type og kan håndtere data fra mange forskellige datakilder. Dette er et valg, vi har lavet for at kunne vælge hvilken teknologi vi ønsker at arbejde sammen med på et givent tidspunkt. Vi ønsker at kunne garantere, at kvaliteten af de data, vi leverer til vores kunder, er den højest mulige, og ikke sidde på knæet hos en leverandør, der ikke udvikler sig.

ÅBEN VALIDERING

Vi tester alle installationer med et manuel kontroltal for at måle installationens nøjagtighed, og at vi lever op til det, vi lover. Som kunde modtager du valideringsrapporten som kvittering for installationens kvalitet. Hvis du hellere vil udføre kontrolregningen selv eller have en tredjepart gøre det, kan vi åbne og gøre denne funktion tilgængelig for dig.

SUPPORT

Vi ved, hvor vigtige tallene er i dit daglige arbejde. Hvis du oplever problemer eller har mistanke om, at dine numre stadig ikke er korrekte, kan du altid kontakte os for at få hjælp til at rydde situationen.
 

 

Nedenfor finder du kontaktoplysninger for hver af vores medarbejdere.

 

MØD IMAS

 Vi gør alt, hvad vi kan for at imødekomme vores kunders forventninger og lever hver dag for at give konceptet god service et ansigt.

Fritz Dimmlich

Regional Director Nordic

fd@imas.net

0760 09 42 00

  • Tobias profil på LinkedIn

Kontakta Fritz med alla ärenden som gäller fakturor och avtal, beställning och offert till detaljhandelssektorn, samt leverantörsärenden, partnerförslag m.m.

Simon Lidholm

Public Manager

sl@imas.net

0760 08 49 08

  • Simons profil på LinkedIn

Kontakta Simon med alla ärenden som gäller avtal, beställning och offert till offentliga sektorn

Mikael Händling

Support Manager

mh@imas.net

0760 10 17 22

  • Mikaels profil på LinkedIn

Kontakta Mikael med alla ärenden som gäller Xperio, teknisk hjälp och support samt installation, kalibrering och validering.

 
 
SITEMAP
KONTAKT

fd@imas.net

+46 760 09 42 00

 

IMAS ApS

Ravnsøvej 7

8240 Risskov, Danmark

SOCIALT
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2019 Integrated Marketing & Analysis Systems Sweden Aps