K1600_LED-Matrix-Display-PMD1-(Photo-A).

IMAS PARKERINGS-SYSTEM

pålideligt og omkostnings-effektivt

IMAS parkeringssystem - Car Parking Guide System (PGS) -  er et meget pålideligt og omkostningseffektivt parkeringssystem til indkøbscentre og parkeringshuse. IMAS-ingeniører valgte at bruge få sensorer og en robust og velprøvet teknologi for at kunne tilbyde markedet en omkostningseffektiv løsning. 

Systemet holder styr på antallet af biler i parkeringshuset og viser via LED-skærme, hvor der er ledige parkeringspladser. 

K1600_LED-Matrix-Display-PMD1-(Photo-B).
K1600_IN-OUT-Sensor-(Photo-C).jpg

radarsensorer overvåger trafikken

Vi bruger vores egne radarsensorer til at overvåge den trafik, der kører ind og ud af parkeringsområdet. Radarteknologien er velprøvet og kræver næsten ingen vedligeholdelse. Det er et robust og vejrbestandigt system, der gør det ideelt både indendørs og udendørs. En anden fordel er, at radarsensorerne er skjulte, hvilket reducerer risikoen for, at de bliver beskadiget.

LED-Matrix-skærme viser status i realtid 

LED-Matrix-skærme viser status i realtid for antallet af tilgængelige parkeringspladser. Skærme og skilte, der kan tilpasses, kan bruges både ude og inde til at vise antallet af tilgængelige parkeringspladser.

 

Hele konfigurationen af sensorer, skærme og zoner foregår via en webgrænseflade.  

Hvorfor IMAS Parking Guide System (PGS)?
 

  • Omkostningseffektivt parkeringsvejledningssystem (der kræves kun få sensorer)

  • Pålidelig og robust teknologi

  • Kræver lav vedligeholdelse

  • Tåler støv og kan sidde udendørs

  • Godt skjult for offentligheden

K1600_LED-Matrix-Display-PMD1-(Photo-A).
besöksräknare.png

RADAR ER PÅLIDELIG

IMAS har omfattende erfaring inden for radarteknologi og har i over 30 år leveret data fra besøgstællere til indkøbscentre, butikker og offentlige aktører. Radar var den første teknologi, der blev brugt, da vi begyndte at tælle besøgende. Teknologien er meget pålidelig, og selvom folk i dag ofte tælles med 3D-teknologi eller WiFi-systemer, bruges radar stadig, ikke mindst på grund af dens lange levetid.
 
Billedet er fra en radarsensor monteret udendørs for at tælle antallet, der bevæger sig på gaden.