top of page

PARKERINGS-SYSTEM

enkle og fleksible tjenester i mere end 30 år. Det er nemt med IMAS.

DIGITALISER PARKERINGS-AREALET

Vi tilbyder digitale og omkostningseffektive parkeringsløsninger til byer, kommuner. ejendomsejere, indkøbscentre, butikker og parkeringsstyringssektoren.

Alle vores sensorer monteres let og kræver ingen vedligeholdelse. Du kan vælge mellem Smart City-systemets parkeringssensor, der er tilsluttet ved hjælp af en smart magnet-resistiv målemetode eller en sensor baseret på radar-teknologi. Begge teknologier fungerer indendørs eller udendørs og har høj pålidelighed.

D50_1407_2.jpg

Smart City-systemets parkeringssensorer i siffror
 

+ 350.000 P-pladser/uge

+ 49.000 digitaliserede parkeringspladser

+ 700 steder i hele Europa

sensorer fra Smart City System

Parkeringssensorerne fra Smart City System installeres hurtigt og nemt. Sensorerne registrerer parkerede køretøjer på f.eks. kundeparkeringspladser, parkeringshuse og parkeringspladser trådløst og i realtid og kan let integreres i eksisterende systemer. De er pålidelige og stort set vedligeholdelsesfrie.

Alt, hvad der er brug for, er en computer, tablet eller mobiltelefon og vores webbaserede infopanel, der er skræddersyet til hver parkeringsplads.

Vores garanti: Alt, hvad vi har brug for, er en grundplan og kontaktoplysninger til det ansvarlige elselskab. Vi tager os af resten.

Systemet er baseret på en kombination af pålidelige og omkostningseffektive sensorer sammen med en fleksibel brugergrænseflade eller nem integration i eksisterende systemer.

Information i realtid

Vores smarte parkeringssensorer kan også installeres med en digital "tvilling", der viser tilgængelighed, uautoriserede parkeringstider, opladningssteder og handicapparkering og mere til alle parkeringsområder. Individuelle placeringer vises med et enkelt klik! Al information er tilgængelig via vores infopanel eller en API til integration i eksisterende systemer.

Smart parkeringssystem

Vores smarte parkeringssystem er baseret på en kombination af pålidelige og omkostningseffektive sensorer med en simpel brugergrænseflade eller integration i eksisterende systemer.

Registrering, navigation og analyse

Vores digitale løsning tilbyder alle de funktioner, der er nødvendige for en effektiv og rentabel parkeringsadministration

 • Præcis registrering af parkeringstider

 • Navigation til ledige stillinger

 • Realtidsanalyse af besatte / ledige steder

Parkering med el-oplader

Bedre udnyttelse af tilgængelige ladepunkter med sensorteknologi fra Smart City System

 

 • Information til chauffører om tilgængelige ladestationer

 • Forbedret tilgængelighed for kunder

 • Øget rentabilitet gennem optimal udnyttelse af parkeringspladsen

 • Kontrollerer, at kun elektriske køretøjer bruger ladestationerne

D50_1407_2.jpg

Digitaliser
med parkering
Pilot

Både små og store parkeringspladser (f.eks. Kunde / besøgende / boligparkeringspladser, parkeringspladser og parkeringsdæk) kan nu bruges på en mere effektiv måde. Hvert sted er udstyret med en parkeringssensor (Parking Pilot) med internetforbindelse via en gateway. Sensorens avancerede algoritmer og stabile hardware registrerer nøjagtigt, hvornår og hvor længe hver placering er optaget døgnet rundt. Oplysningerne er tilgængelige via en standard internetforbindelse. Overvågning kan udføres med vores infopanel eller ved integration i et eksisterende system.

Digitalt kort over parkerings-pladsen

Brug venstre sidepanel til at vælge en parkeringsplads. Den valgte parkeringsplads vises som et digitalt kort med farvemarkeringer, der angiver belægningsstatus for hvert rum. Ledige stillinger, besatte og ulønnede steder vises tydeligt. Det vil snart også være muligt at reservere individuelle pladser og modtage besked til din mobiltelefon, når parkerede køretøjer overskrider parkeringstiden.

Fakta Smart City-system

Vores parkeringssensorer er produceret i Tyskland og er vedligeholdelsesfri i flere år. Der kræves ingen dyr infrastruktur for at digitalisere en parkeringsplads.

Parkeringssensorerne drives af et integreret batteri og placeres i et permanent beslag på jorden eller i taget på den respektive parkeringsplads.

Sensorerne kan håndtere snepløjning med gummibeskyttelse på ploven. Hvis en sensor holder op med at arbejde, skal vi sørge for, at den udskiftes hurtigst muligt. Takket være designet med det modulære system kan en sensor hurtigt løsnes fra beslaget, der er fastgjort til jorden.

Mit-Handy_Gut.jpg

Parkeringspilot: funktioner og brug

Registrering af parkeringstider

Den nøjagtige registrering gør det muligt at se, hvilken plads der er optaget af det samme køretøj og hvor længe. Dette er en nem og sikker måde at følge op på brugen af ​​parkeringspladserne. Du kan hurtigt identificere, hvilket køretøj der har overskredet den maksimalt tilladte tid, afhjælpe faktureringen af ​​gældende gebyrer og minimere problemerne med uautoriseret parkering.

Navigation til ledige pladser

Er så enkel og effektiv som muligt. Systemet registrerer, hvilke pladser der er ledige og viser dig, dine kunder og gæster til det nærmeste ledige sted. Senere bliver det også muligt at reservere enkelte pladser – og dermed mindske behovet for at køre rundt og søge en plads.

Belægningsstatus i realtid

Den præcise registrering betyder, at der løbende er opdateret information om brug og udnyttelse af en parkeringsplads. Dette giver igen mulighed for en mere effektiv og rentabel styring baseret på udbud og efterspørgsel. Hertil kommer vigtige og kritiske ind- og udgange, til f.eks. rednings- og udrykningskøretøjer og vareleverings mv. automatisk overvåget.

Flere funktioner

Stop for uautoriseret parkering

 

Registrering af parkeringstider

Den nøjagtige sensormåling af hver parkeringsplads betyder, at køretøjer, der overskrider de maksimalt tilladte parkeringstider, overvåges nemt og automatisk – og kan afhjælpes med det samme.

​Registrering af beboelsesstatus

Realtidsinformation om brugen af ​​f.eks. parkering i centrum. Det gør det muligt at se præcist, hvor mange pladser der er behov for til enhver tid for hver plads og betyder en mere effektiv udnyttelse af parkeringspladsen.

 

Smartere firmaparkering

Navigation til ledige pladser

Medarbejdere og kunder kan nemt få information om ledige pladser på store og svært overskuelige parkeringsarealer.

 

Registrering af beboelsesstatus

Belægning på forskellige tidspunkter af døgnet registreres, hvilket betyder, at firmapladser kan udnyttes mere optimalt.

Brugervenlige og rentable ladestandere

Registrering af parkeringstider

Kombinationen af ​​parkeringssensorer og ladestandere muliggør enkel og automatiseret fakturering af ladestandere. Det gør det også muligt at fakturere uautoriserede parkeringstider, når køretøjer ikke oplades og spærrer dermed ladepunkter for andre kunder.

Navigation til tilgængelige ladepunkter

Undgå problemer ved at tilbyde navigation til forud-reserverede ladepunkter.

Registrering af beboelse ved ladestandere

Undgå uautoriseret parkering af andre køretøjer end elbiler på ladestandere. Med Parking Pilot er der altid præcis information om, hvilke ladestandere der er optaget – også når der ikke oplades et el-køretøj der.

Miljøgevinster i centrum

Registrering af parkeringstider

Nøjagtig registrering af parkeringstiden for hver parkeringsplads gør det muligt både at anvende en maksimal tilladt parkeringstid og nemt og automatisk at fakturere gebyrer. Det betyder også, at parkeringsvagterne kan bruges på en mere effektiv måde.

Navigation til ledige pladser

Besøgende og pendlere kan få information om ledige stillinger i realtid. Det betyder mere effektiv styring af trafik og miljøgevinster i form af mindre emissioner og mindre trafikstøj i bymidten.

Registrering af beboelsesstatus

Registreringen kan have stor betydning for tilgængeligheden af ​​parkeringspladser i midtbyen på forskellige tidspunkter. Oplysningerne kan også danne grundlag for behovet for shuttle/indkørselsparkeringer (f.eks. Park & ​​Ride), så centrale placeringer kan udnyttes mere effektivt.

DS_01.jpg

FAQ: Smart City-parkeringssensorer

Hvordan fungerer sensorerne?

Sensorteknologien er baseret på en magnetoresistiv målemetode. Et magnetfelt registrerer, når et køretøj er parkeret over en sensor, som derefter sender et signal til en gateway. Derfra fortsætter signalet via mobilnetværket til skyen. Her behandles oplysningerne yderligere, så de kan vises og evalueres ved hjælp af forskellige applikationer.

 

Hvordan fungerer en gateway?

En gateway er hovedenheden mellem serveren og sensorerne og kræver konstant strømforsyning. Det sender datapakker fra sensorerne til skyen via en mobilforbindelse.

 

Hvor længe holder sensorernes batterier?

Batteriets levetid - under normale forhold - er 5-7 år.

 

Hvordan fungerer snerydning i et parkeringsområde med sensorer?

Sne plove med gummibeskyttelse kan bruges uden problemer.

 

Kan sensorerne løsne sig?

Ingen. Det kræver meget kraft at få ringbeslaget af gulvet uden specielle opløsningsmidler. Selve sensoren holdes på plads med en sikker fastgørelse. For at fjerne sensoren kræves specialværktøjer og nødvendig viden.

 

Er det muligt at installere sensorer i underjordiske garager?

Ja, vi har udviklet trådløse indendørs sensorer, der kan installeres i underjordiske garager.

 

Hvor lang tid tager installationen?

Parkeringspladsen er klar til brug inden for 1-2 dage efter installationen. Alt, hvad vi har brug for, er en plantegning og adgang til elektricitet (medmindre installationen skal omfatte en soldrevet gateway).

pålideligt og omkostnings-effektivt

IMAS parkeringssystem - Car Parking Guide System (PGS) -  er et meget pålideligt og omkostningseffektivt parkeringssystem til indkøbscentre og parkeringshuse. IMAS-ingeniører valgte at bruge få sensorer og en robust og velprøvet teknologi for at kunne tilbyde markedet en omkostningseffektiv løsning. 

Systemet holder styr på antallet af biler i parkeringshuset og viser via LED-skærme, hvor der er ledige parkeringspladser. 

K1600_LED-Matrix-Display-PMD1-(Photo-B).
K1600_IN-OUT-Sensor-(Photo-C).jpg

radarsensorer overvåger trafikken

Vi bruger vores egne radarsensorer til at overvåge den trafik, der kører ind og ud af parkeringsområdet. Radarteknologien er velprøvet og kræver næsten ingen vedligeholdelse. Det er et robust og vejrbestandigt system, der gør det ideelt både indendørs og udendørs. En anden fordel er, at radarsensorerne er skjulte, hvilket reducerer risikoen for, at de bliver beskadiget.

LED-Matrix-skærme viser status i realtid 

LED-Matrix-skærme viser status i realtid for antallet af tilgængelige parkeringspladser. Skærme og skilte, der kan tilpasses, kan bruges både ude og inde til at vise antallet af tilgængelige parkeringspladser.

 

Hele konfigurationen af sensorer, skærme og zoner foregår via en webgrænseflade.  

Hvorfor IMAS Parking Guide System (PGS)?
 

 • Omkostningseffektivt parkeringsvejledningssystem (der kræves kun få sensorer)

 • Pålidelig og robust teknologi

 • Kræver lav vedligeholdelse

 • Tåler støv og kan sidde udendørs

 • Godt skjult for offentligheden

K1600_LED-Matrix-Display-PMD1-(Photo-A).
Radar.jpg

RADAR ER PÅLIDELIG

IMAS har omfattende erfaring inden for radarteknologi og har i over 30 år leveret data fra besøgstællere til indkøbscentre, butikker og offentlige aktører. Radar var den første teknologi, der blev brugt, da vi begyndte at tælle besøgende. Teknologien er meget pålidelig, og selvom folk i dag ofte tælles med 3D-teknologi eller WiFi-systemer, bruges radar stadig, ikke mindst på grund af dens lange levetid.
 
Billedet er fra en radarsensor monteret udendørs for at tælle antallet, der bevæger sig på gaden. 

KONTAKT OS I DAG

Du er velkommen til at booke en præsentation, et møde eller stille et spørgsmål.

bottom of page