top of page

Øg salget med data! Casestudie: Øg butikssalget i indkøbscentret

Indkøbscentre/indkøbscentre har længe haft gavn af at indsamle information om antallet af besøgende og se besøgsmønstre og flows om, hvordan folk bevæger sig. Men hvad nu hvis de kunne grave dybere? IMAS Group foreslår en ny tilgang, hvor man samler butik for alle butikker i ét og samme system, hvilket giver indkøbscentre og lejere et væld af data.

Styrken ved kombinerede teknologier

Vores løsning kombinerer styrkerne ved WiFi og de nyeste sensorteknologier. WiFi tilbyder en omkostningseffektiv måde at indsamle brede besøgsdata på tværs af store områder, mens strategisk placerede 3D/AI-sensorer giver præcis nøjagtighed og værdifuld demografisk indsigt som eks.vis voksne/børn og køn.


Kombinationen af teknologier giver synergier

Individuel butikstrafik: Se præcis hvor mange besøgende der går forbi og hvor mange der kommer ind i hver butik. Dette giver mulighed for en klarere forståelse af lejers ydeevne i forhold til den samlede indkøbscentertrafik.

Konverteringsrateanalyse: Ved at integrere salgs- og besøgsdata fra individuelle butikker kan indkøbscentret beregne konverteringsrater, identificere toppe og lavpunkter i salget og optimere lejermixet.

Målrettet markedsføring og kampagner: Ved hjælp af demografiske data kan indkøbscentret skræddersy kampagner for at tiltrække specifikke kundesegmenter til butikker, der henvender sig til dem.


Et kig ind i fremtiden - et casestudie for et indkøbscenter

Forestil dig et indkøbscenter kaldet "Sunway City", der implementerer denne kombinerede teknologi. Udover at se data om antal besøg, demografi og salg på tværs af hver butik, kan de også følge de daglige besøgsstrømme rundt i hele centeret.


Sunway City kan derefter:

Analysere data: Ved at se på demografi og konverteringsrater opdager de, at butikken henvender sig til et yngre publikum, men ikke tiltrækker dem.

Målrettet handling: Sunway City arbejder sammen med butikken om at lancere sociale mediekampagner målrettet den ønskede demografiske kunde og tilbyder særlige kampagner for at opmuntre til besøg.

Mål succes: Med IMAS-analyseplatformen kan Sunway City se kampagneresultater baseret på butikstrafik og salg, hvilket viser effektiviteten af datadrevet beslutningstagning.

Fordele for alle: Shoppingcentre og lejere trives

Denne tilgang fremmer en win-win situation:

Shoppingcenter: Få en dybere forståelse af lejers ydeevne, optimer lejermixet og skab en datadrevet marketingstrategi for at tiltrække flere kunder og øge den samlede omsætning.

Lejere: Få værdifuld indsigt i deres egen besøgstrafik og kundedemografi, så de kan skræddersy kampagner, optimere bemandingen og forbedre butiksoplevelserne.


Fremtiden for shoppingcentre er her

IMAS Groups kombinerede besøgstælleteknologi gør det muligt for shoppingcentre at gå ud over grundlæggende besøgsdata. Ved at låse op for hver enkelt butiks resultater kan indkøbscentre og lejere samarbejde om at skabe endnu bedre vilkår for handel.


Er du klar til at tage dit indkøbscenter til næste niveau? Kontakt IMAS Group i dag og opdag styrken ved besøgsdata.

Comments


bottom of page