top of page

Besøgstælling i et af verdens højeste træhuse

Opdateret: 24. feb. 2022

I efteråret blev et af verdens højeste træhuse indviet og IMAS fik til opgave at forsyne det spektakulære træbyggeri med besøgstælling. Den 20 etager høje bygning huser i dag en lang række virksomheder.

- Vi vil blandt andet vide, hvordan vores besøgsstrømme ser ud og vide, hvor mange der er i bygningen, siger Emma Pantze, driftsleder for Saras kulturhus i Skellefteå, Sverige.


Et internationalt anerkendt projekt, der omfatter alt fra scener, biblioteker til spahoteller. Sara Kulturhus er med sine 80 meter et af verdens højeste træhuse og vi i IMAS er glade for at kunne bidrage med information, der styrker besøgsoplevelsen og forenkler beslutningsprocessen.Besøgstælling opfylder mange funktioner

- På den ene side er det vigtigt for os at vide, hvor mange der er i huset i realtid ud fra et brandsikringsperspektiv. For at vi skal kunne give vores besøgende den bedst mulige oplevelse af Sara kulturhus, er det vigtigt for os at vide, hvilke indgange vores besøgende hovedsageligt benytter sig af og over tid ser strømmen af ​​vores besøgende, siger Emma.


Sara kulturhus anvender IMAS' fleksible besøgstællersystem, hvor alt hardware (persontæller), personlig support og service er inkluderet til en fast pris, uden nogen bindingsperiode. IMAS' populære realtidsmåling bruges blandt andet til at se besøgene i realtid.


Om Sara kulturhus

Sara Kulturhus er et multifunktionelt hus. Her er faste aktiviteter afvekslet med forskellige former for gæstespil, forestillinger og møder med alt fra almennyttige foreninger og amatører til professionelle skuespillere. Huset rummer desuden et helt nyt hotel med spa, restaurant med panoramaudsigt og førsteklasses overnatning.


OM IMAS

IMAS har over 30 års erfaring med at give offentlige aktører og butikker information, der letter beslutningsprocessen.

Comments


bottom of page