top of page

IMAS Group Denmark udvider supporten

Vi er glade for at kunne præsentere Flemming Taanum, vores nyeste medarbejder hos IMAS Group Denmark! Flemming har solid erfaring inden for det medicinske område og har arbejdet med virksomhedsservice og installation af røntgensystemer de seneste otte år.


Hans tekniske ekspertise strækker sig ud over det medicinske område med tidligere erfaring med reparation af radioer og fjernsyn, mobiltelefoner og computere. Hans passion for teknologi er tydelig i hans hjem, hvor han har installeret et smart belysningssystem. Flemming bor i Odense i Danmark og er en fremragende tilføjelse til vores danske team.


"Jeg er meget begejstret for muligheden for at blive medlem af IMAS Group. Jeg har længe været fascineret af teknologiens rolle i at skabe indsigt og værdi, og fokus på at hjælpe kunder med at træffe informerede beslutninger er noget, jeg virkelig kan relatere til."


Flemming vil i sin nye rolle spille en nøglerolle i at støtte eksisterende og nye kunder. Han vil være involveret i både installation og drift af forskellige løsninger og sikre, at kunderne har de værktøjer, de skal bruge for at få succes.Comments


bottom of page