top of page

IMAS Group ekspanderer i Danmark – tilknytter to seniorpositioner

IMAS Group udvider forretningen i Danmark ved at tilføje to seniormedlemmer til teamet. David Kern Sloth (salgsdirektør) og Torben Aksel Sørensen (landechef), begge med flere års erfaring fra besøgsanalyse, vil styrke IMAS´s tilstedeværelse ved at tilbyde det danske marked retail- og offentlige analyser uden bindingsperiode.

– I dag har vi en lille markedsandel i Danmark, og med forstærkningen af ​​David og Torben tilføjer vi lokal tilstedeværelse og dyb forståelse for de specifikke markedsforhold i Danmark, siger Fritz Dimmlich, Regional Director Nordic hos IMAS.

David Kern Sloth Salgsdirektør, hos IMAS Group Denmark

Tilbyder markedet retail- og offentlige analyser uden nogen bindingsperiode

Målet er at øge markedsandelen ved at tilbyde det danske marked førende produkter og ydelser til både detailhandelen og den offentlige sektor, uden bindingsperiode eller skjulte startgebyrer.


– Vi er glade for, at to så erfarne personer har valgt at slutte sig til os hos IMAS og fortsætte ekspansionen i Norden, siger Peter Nicolaus, CEO og stifter hos IMAS.


Hjælper dansk erhvervsliv med at træffe fakta-baserede beslutninger

David har stor erfaring inden for detailhandel, primært fra IT- og softwarebranchen, og har arbejdet med nogle af de største kæder i og uden for Danmark. Kundeservice er et nøgleord for David. Kunden har førsteprioritet og den bedste og mest værdiskabende løsning tilbydes altid.


– Jeg ser frem til fortsat at bidrage til, at en bred vifte af dansk erhvervsliv træffer fakta-baserede beslutninger til gavn for kunder og virksomheder, siger David Kern Sloth Sales Director, hos IMAS Group Denmark.

Torben Aksel Sørensen, landechef IMAS Group Denmark

Torben har en lang og solid erfaring fra detailhandel og B2B, succes med styring af adskillige projekter, systemimplementeringer og daglig drift som tidligere COO.


– For mig kommer kunden altid først. Jeg har et skandinavisk, forretningsorienteret og løsningsorienteret mindset og kvalitet i leverancer er vigtigt for mig, siger Torben Aksel Sørensen, landechef IMAS Group Denmark.Kontakt information

Torben Aksel Sørensen, landechef IMAS Group Denmark

Ring til +45 3116 4868 (virker fra i morgen eftermiddag) e-mail tas@imas.net

David Kern Sloth Salgsdirektør, hos IMAS Group Denmark

Ring til +45 3154 2114 (virker fra i morgen eftermiddag) e-mail dks@imas.net


Om IMAS

Vi hjælper og støtter storcentre, detailbutikker, ”smart cities”, lufthavne og offentlige institutioner (plus mange flere), indsamler og forstår værdifuld information om besøgende og kunder. Oplysningerne indsamles fra besøgstællere, besøgstrafik, ERP'er eller andre informationskilder. 100 % GDPR-kompatibel.

コメント


bottom of page