top of page

IMAS Group tæller besøgende til Melbourne Royal Showground

IMAS Group Indonesia har indgået et partnerskab med australsk ejede ICorp Security Services Pty Ltd for at forbedre og strømline hændelsessikkerheden ved hjælp af besøgsoptælling i realtid. Det første projekt bliver at tælle antallet af besøgende på Melbourne Royal Showground i Australien. Samarbejdet giver ICorp adgang til den nyeste teknologi inden for besøgsoptælling, som omfatter IMAS egen Xperio-portal.

Det velkendte arrangement løber i ti dage i september og bliver den første opgave for IMAS Group i Australien.

En fælles workshop blev for nylig afholdt i Jakarta for at sikre en smidig implementeringsproces. Sammen gennemgik holdene de tekniske aspekter, herunder sensordrift, installation, kalibrering og gennemgang af Xperio-webportalen, alt sammen for at sikre en smidig implementeringsproces.

Workshop i Jakarta med IMAS Group Indonesia og ICorp

ICorp er en af Australiens største sikkerhedsvirksomheder, og de ledte efter en smart og effektiv løsning til at øge produktiviteten og forbedre kundeværdien i forbindelse med arrangementer. Løsningen var et besøgstal til at holde styr på antallet af besøgende i realtid. Ved hjælp af besøgsdata kan ICorp optimere antallet af nødvendige vagter på forskellige tidspunkter under den store begivenhed og dermed levere førsteklasses sikkerhedstjenester.


Om IMAS Group:

IMAS Group leverer innovative besøgstælleløsninger, der giver byer, virksomheder og organisationer mulighed for at optimere driften, forbedre besøgendes oplevelser og drive vækst. Med banebrydende teknologi og ekspertise inden for dataanalyse sætter IMAS Group kunderne i stand til at træffe informerede beslutninger baseret på statistisk indsamlet information.


Om ICorp:

ICorp er et australsk ejet sikkerhedsfirma, der tilbyder en bred vifte af sikkerhedstjenester til detailhandel, ejendom og bygning, lager, uddannelse og sundhedsfaciliteter, virksomheder og private sektorer samt den offentlige sektor, herunder.


Om Melbourne Showgrounds:

Centralt beliggende i Australiens hovedstad for store begivenheder er Melbourne Showgrounds det største og mest alsidige mødested i Melbourne. Det tilbyder unikke og fleksible indendørs og udendørs rum designet til en række arrangementer og aktiviteter, herunder messer, udstillinger, messer, festivaler og meget mere.


Comments


bottom of page