top of page

IMAS leverer besøgsdata til Aero India 2023

I denne uge finder den 14. udgave af Aero India, Asiens største udstilling og luftshow. IMAS leverer besøgsdata til arrangementet, blandt andet kan du se antallet af besøgende i realtid i to af de store pavilloner.

Over 800 udstillere fra cirka 100 lande samles for at udstille deres produkter og skabe nye kontakter. For at kunne udnytte ressourcerne og de begrænsede mødelokaler på en effektiv måde, anvendes besøgsdata. Informationen vil også blive brugt ved planlægning og tilrettelæggelse af næste arrangement.


Under Areo India 2023 afholdes adskillige flyshows med fly og helikoptere. Der er også en stor udstillingsafdeling for luftfarts- og forsvarsvirksomheder.


Om Areo Indien

Arrangeret af Indiens regering løber Aero India fra 13. februar til 17. februar og fremviser lokalt produceret udstyr og teknologi. Målet er at skabe samarbejde med udenlandske virksomheder og skabe flere arbejdspladser i Indien.


Om IMAS Group

I over 30 år har IMAS Group hjulpet indkøbscentre, detailkæder og offentlige virksomheder med at indsamle og forstå informationer om besøgende og kunder. Med over 30.000 installationer og flere hundrede kunder spredt over hele Europa og Sydøstasien har vi etableret stærke relationer til vores kunder og leverandører. Læs mere om os.Comments


bottom of page