top of page

Kombiner teknikker og få mere ud af besøgstallene

Opdateret: 23. aug. 2023

IMAS Group tilbyder forskellige typer teknologier til at indsamle information om, hvordan og hvornår folk bevæger sig. Teknologierne har forskellige egenskaber og fordele og her vil vi fremhæve mulighederne, når du kombinerer vores hovedteknologier, det vil sige besøgstælling ved hjælp af WiFi og 3D/AI sensorer. Ved at kombinere teknologierne styrker vi besøgstællesystemet og kan få dybere indsigt i besøgendes og kunders adfærd.


WiFi: Indsaml store mængder data på en omkostningseffektiv måde

Med WiFi-teknologi bruges WiFi-netværk og adgangspunkter. Mange gange er det godt at bruge allerede eksisterende netværk, hvilket mindsker behovet for fysisk installation og reducerer omkostningerne. Ved at analysere signaler fra besøgendes mobile enheder kan virksomheder hurtigt få adgang til besøgsdata såsom antal besøgende, flow og dvæletider til en markant lavere pris sammenlignet med at vælge en fuldt sensorbaseret løsning.


Fordele ved WiFi-måling:

  • Omkostningseffektive og store områder: Brug eksisterende WiFi-netværk og indsaml data over store områder, mange gange er der ikke behov for ny hardware, hvilket resulterer i lavere omkostninger.

  • Udvidede KPI'er: Få adgang til nye KPI'er såsom unikke besøgende, hvor længe besøgende bliver og sammenhæng mellem forskellige zoner

  • Anonym dataindsamling: Teknologien, baseret på over 10 års forskning, indsamler anonymt WiFi-signaler fra mobiltelefoner. Med vores løsning kan du føle dig sikker på, at GDPR-kravene følges, teknologien er godkendt af den svenske datatilsyn.


3D/AI-sensorer: nøjagtige data og demografiske indsigter

Med 3D/AI-sensorer kan data om antallet af besøgende indsamles med meget høj præcision. Udover at indsamle data om antallet af besøgende, kan sensoren give demografiske indsigter som køn og alder.

Fordele ved AI/3D-sensorer:

  • Nøjagtige data: Indsaml nøjagtige besøgsdata for at forstå kundeflow, belægning og populære områder i dine lokaler.

  • Værdifuld demografisk indsigt: Få mere at vide om de besøgende, hvor mange procent er voksne, børn, kvinder eller mænd.


Kombiner teknologierne og få et mere kraftfuldt besøgstællesystem

Ved at kombinere teknikkerne kan du bruge teknikkens styrke og på den måde få synergier, som ellers ikke havde været mulige. Via WiFi-netværket får besøgsovervågningssystemet adgang til en stor mængde besøgsdata, som giver et godt overblik over antallet af besøgende. Du får også en rigtig god forståelse for besøgsstrømme og hvordan de forskellige zoner bruges.


AI/3D-sensorer er installeret i en række udvalgte områder og forsyner besøgstællesystemet med kalibreringsdata på antallet af forbipasserende, hvilket øger systemets nøjagtighed. Sensorerne indsamler også demografiske oplysninger såsom køn og alder.


Fordele ved en kombineret løsning for antallet af besøgende:

• Mere indsigt: Få et 360-graders overblik over kundeadfærd ved at kombinere WiFi-data med præcis trafikanalyse fra 3D/AI-besøgstællere.

• Forbedret nøjagtighed: Bekræft og kombiner besøgsdata fra flere kilder for større nøjagtighed og pålidelighed.

• Handlingsbare anbefalinger: Brug den kombinerede information og få konkrete anbefalinger og optimer din virksomhed.


Det er derfor ved at kombinere teknologierne, at du kan udnytte de reelle synergier, og på en omkostningseffektiv måde få flere besøgsdata.


Kontakt os for at høre mere om vores løsning, og hvordan vi kan hjælpe dig med at maksimere dit besøgstal.

Comments


bottom of page