top of page

Partnerskab om at skabe flere smarte løsninger til lufthavne, bygninger og byer i Thailand

IMAS Group Thailand har indledt et samarbejde med Turnkey Communication Services (TKC), Xovis og Bumbee Labs for at bruge besøgsdata til at skabe flere smarte løsninger og lette arbejdet for lufthavne, bygninger og byudviklingsprojekter i Thailand.

På billedet (fra venstre): Rupert Paris, CEO hos Xovis, Sayam Tiewtranon, CEO hos TKC, Peter Nicolaus, CEO for IMAS Group og Staffan Liljestrand, Chief Science Officer og grundlægger hos Bumbee Labs.

Ved at udnytte besøgsdata og bruge teknologier som 3D-sensorer og WiFi-netværk baner TKC, IMAS Group Thailand, Xovis og Bumbee Labs nu vejen for mere intelligente løsninger, der sigter på at optimere driften, øge bæredygtigheden og ændre den måde, folk interagerer på -sted i lufthavne, bygninger og byer i Thailand.


Implementeret besøgstælling i tre lufthavne

Xovis, IMAS Group Thailand og TKC har tidligere sammen implementeret succesfulde projekter i Thailand. I 2022 implementerede Lufthavnen i Thailand (AOT) med succes et besøgstællingssystem i Suvarnabhumi (Bangkok) lufthavn, Don Mueang International Airport og Phuket International Airport. Dette avancerede system har væsentligt reduceret check-in, paskontrol og køtid ved security, hvilket forbedrer den overordnede passageroplevelse.


Om os:

IMAS Group Thailand er et datterselskab af IMAS Group, som har en global tilstedeværelse med kontorer i Europa, Indien og Sydøstasien. Vi er en leverandør af innovative besøgstælleløsninger, der giver byer, virksomheder og organisationer mulighed for at optimere driften, forbedre besøgendes oplevelser og drive vækst. Ved at bruge den nyeste teknologi og ekspertise inden for dataanalyse, sætter IMAS Group kunder i stand til at træffe informerede beslutninger baseret på besøgendes data.


Om TKC

Turnkey Communication Services Public Company Limited (TKC) er en Thailand-baseret virksomhed. De leverer konsulenttjenester, designer og installerer telekommunikationssystemer til store mobil- og kablede kommunikationsprojekter. Derudover er virksomheden distributør og installatør af verdens førende kommunikationssystemer såsom informationssikkerhedssystemer og sikkerhed.


Om Xovis

Xovis er en markeds- og teknologiførende schweizisk virksomhed, der udvikler, producerer og distribuerer 3D-sensorer og softwareløsninger til præcis optælling og analyse af besøgsstrømme verden over.


Om Bumbee Labs

Bumbee Labs blev grundlagt i 2011 i Stockholm, Sverige. Bumbee Labs leverer værdifulde og unikke besøgsdata ved at bruge kunstig intelligens (AI), Machine Learning (ML) og Wi-Fi-teknologi til at indsamle data.


bottom of page