top of page

Sådan bruges besøgsdata af en ejendomsejer: "Dette overraskede mig"

Den norske ejendomsejer Ragde Eiendom bruger analyseplatformen IMAS Xperio til at indsamle og analysere besøgs- og salgsdata for sine 12 indkøbscentre i Norge. Daniel Størdal og Hanna Svenaeus arbejder i Ragde Eiendom, og vi spurgte dem, hvordan de bruger oplysninger fra besøgsskranker og kasseapparatet.

Ragde Eiendom indsamler data om besøgstal og omsætningsregistrering for løbende at følge udviklingen i butikscentrene, samt give og hjælpe lejere og marketingafdelingen med at planlægge deres arbejde på en mere effektiv måde.


Daniel Størdal er ejendomsadministrator hos Ragde Eiendom og har ansvaret for Trysilsenteret, Strømsøsenteret og Linden parken.


- Jeg giver lejerne et overblik over indeværende og tidligere periode og ikke mindst prognoser for den kommende periode. Marketingafdelingen modtager også data om antal besøgende og omsætning, så de kan planlægge deres aktiviteter mere effektivt og bruge ressourcer, når der er mest brug for dem.


Trysil har store besøgsvariationer i løbet af året. For Daniel og lejerne i Trysil center er besøgsdataene derfor ekstra vigtige.

- Det er meget værdifuldt for Trysil Centret og bidrager til bemanding og planlægning på en langt mere effektiv måde.

"Disse besøgsdata overraskede mig"

Ud over at effektivisere planlægningen betydeligt, har besøgsdataene også givet ham og lejerne bevis på, at alt ikke altid er, som det ser ud til.


- På grund af de høje energipriser har folk skrevet i medierne, at folk ikke bruger deres skihytter, fordi det bliver for dyrt, hvilket igen vil betyde færre besøgende og kunder for os.


Men de data, Daniel har analyseret, viser noget andet.

- I løbet af efteråret og vinteren har vi set lige så meget trafik og omsætning som i tidligere perioder, og det har overrasket mig. Det viser, at alt ikke er, som det ser ud.

Downloader besøgsdata til Excel

Daniel downloader rapporter fra Xperio for at analysere og præsentere dem i Excel.


- Det passer godt til mine behov. Jeg kan præsentere og arbejde med dataene på den måde, jeg foretrækker. Xperio er nem at bruge, og jeg er tilfreds med løsningen.


Hun supporterer alle centre og er i kontakt med IMAS

Hanna Svenaeus er administrationschef i Ragde Eiendom og hjælper butikscentrene med løbende at rapportere om omsætningen, hun er også i kontakt med IMAS, når der fx skal tilføjes en ny bruger, eller hvis noget skal ændres.

- Jeg synes, det fungerer rigtig godt, IMAS yder altid hurtig service og reagerer hurtigt. Xperio-platformen er også nem at bruge.
- Hver måned laver vi en tilpasset rapport, hvor vi ser alle indkøbscentre og deres butikker. Jeg vil så sende dette til flere personer i vores organisation.

Omsætningsdata distribueres også for at skabe et fælles indeks for alle indkøbscentre i Norge. Ved hjælp af denne information kan du følge norsk handel.


Om Ragde Eiendom

Ragde Eiendom AS koncernen ejer cirka 1.950 millioner kvadratmeter erhvervsejendomme. Virksomheden er hovedsageligt aktiv i Oslo og Bergen, men ejer også bygninger i Belgien, Holland, Sverige, Danmark og Finland.


Om IMAS Group

I over 30 år har IMAS Group hjulpet indkøbscentre, detailkæder og offentlige virksomheder med at indsamle og forstå informationer om besøgende og kunder. Med over 30.000 installationer og flere hundrede kunder spredt over hele Europa og Sydøstasien har vi etableret stærke relationer til vores kunder og leverandører. Læs mere om os.

Comments


bottom of page