top of page

Seks byer indsamler besøgsdata ved hjælp af IMAS

Seks danske byer er begyndt at indsamle besøgsdata for at øge besøgsoplevelsen og handlen i byerne. Ved hjælp af den nyeste WiFi-teknologi og sensorer med AI/3D-funktioner får du viden om antal besøgende, bevægelsesmønstre og demografi.

Ringkøbing, Skjern, Tarm, Hvide Sande, Søndervig og Videbæk hører alle til under Ringkøbing Fjord Handelsråd. I sommermånederne har området et stort antal besøgende.


Besøgstælling med WiFi og sensorer

For at få et bedre billede af besøgsstrømmene og antallet af mennesker, der færdes i bymidterne, er der installeret WiFi-adgangspunkter. Der er også installeret sensorer med AI- og 3D-funktioner for at indsamle demografiske data og se, hvor mange mænd, kvinder, børn og voksne, der besøger de forskellige byer.


Ringkøbing Fjord Handelsråd har valgt IMAS' fleksible besøgstal uden bindingsperiode. Oplysningerne skal bruges til at øge tilfredsheden blandt de besøgende og skabe endnu bedre forretningsmuligheder for butikkerne.


Om Ringkøbing Fjord Handelsråd

Ringkøbing Fjord Handelsråd arbejder for at: ”Udvikle handelslivet i hele kommunen og tilbyde kompetenceudvikling for at sikre kvalificeret arbejdskraft, understøtte erhvervets videreudvikling og vækst.


Comments


bottom of page