Vores produkt

3D-teknologi

Robust og modstandsdygtig over for alle former for ydre skader, håndterer 3D-teknologien at håndtere udfordringer med uovertruffen nøjagtighed.

3D-kundernes tællere fungerer på samme måde som det menneskelige øje, de loftsmonterede 3D-sensorer ser stedet under stereosyn. De to vidvinkelobjektiver opfatter billedet fra forskellige perspektiver (venstre øje, højre øje). Sensoren beregner derefter den optiske forskel for hver enkelt pixel af billedet. Dette resulterer i et præcist 3D billede af hele overfladen, som kundetælleren ser. Det beregnes op til 30 gange pr. Sekund i realtid. Efterfølgende behandling sker med "dyb læring", der er baseret på menneskelig anerkendelse. Det sporer også hver enkelt person, som gør det muligt at analysere individuelle veje for hver person. Men det ser kun, at det er et menneske, ikke hvem det er.

Modstandsdygtig over for ekstern påvirkning og høj nøjagtighed.

3D-stereoteknologien er meget robust og modstandsdygtig over for alle former for ydre påvirkninger, såsom skygge, lysændringer eller temperatur. 3D-kundernes tællere har en nøjagtighed, der overstiger 99% og langt overgår præstationen af ​​konventionelle besøgstællere.
 

 

3D-teknologien kombineret med en AI-algoritme gør det muligt for vores sensorer at håndtere de mest vanskelige og udfordrende miljøer og overflader med store mængder mennesker. For eksempel når vi dækker store enheder som i HanseViertels i Tyskland, forbundte vi over hundrede 3D kundetællere for at se, hvordan kunderne bevæger sig indenfor lokalerne. Hver besøgende efterlades sømløst mellem kundetællerne, så hele besøget er registreret.
 

 

Hver 3D-kundekasse kan håndtere op til 400 personer i synsfeltet samtidig. 3D-kundernes tællere tæller besøgende med længdeklassificering fra 80 cm op til 220 cm. De kan også skelne individuelle personer, selvom de står skulder til skulder.

Fordele ved 3D Kundetælling 

  • Uovertruffen nøjagtighed

  • data i realtid

  • Dækker store områder

  • Beskyttelse af privatlivets fred

  • Monteringshøjde fra 2,2 m op til 20 m

  • Power over Ethernet (PoE)

Køb besøgende statistik i stedet for en gadget

Køb af 3D kundetæller

AI / Deep Learning

Kunstig intelligens (AI-algoritmer) forbedrer tælleren yderligere for at klare de mest avancerede forretnings-, indkøbs- eller offentlige analyseprogrammer.

 

AI-algoritmerne tager 3D-kundernes tællere endnu tættere på perfektion.

Takket være den kraftfulde Xilinx Zynq-bearbejdningsplatform kan vi integrere et dybt læringsnetværk med en nøjagtighed på mere end 99,5%. Sammenlignet med den teknologi, der er til rådighed i dag, forbedrer denne proces signifikant præcisionen, når man tæller folk.
 

 

Derudover åbner muligheden for AI-drevne 3D-sensorer fremtidige applikationer til kundefakturering, kundebevægelser over store områder og analyser i butikkerne. Især vil detailbranchen kunne udnytte disse nye muligheder, såsom tilbagevendende besøg og et fuldt overblik over kundernes bevægelser.

Ved lufthavne vil anonyme passagerbevægelser over lange afstande føre til ny indsigt og en mere problemfri rejseoplevelse.
 

Hvad er AI og dyb læring? Kunstig intelligens er et algoritmisk system, der efterligner menneskers hjerne og dets reaktion på ændringer og handlinger. I modsætning til traditionel software, som dømmer en situation fra et begrænset sæt if-then-regler, koncentrerer AI sig på mønstre, som er genkendelige i en række sæt. Deep learning er den proces, hvormed en AI læres, hvordan man kan fortolke input fra en bestemt situation og tildele dem et svar.

Wifi besøgstæller

Tæl og følg besøgende med wifi

Når traditionelle målemetoder ikke løser opgaven, kan wifi-metoden klare udfordringerne ved hidtil uset statistisk nøjagtighed.

Teknologien er, at smartphone sender en mac-adresse - en ping - når man leder efter wifi. Vi måler pingeten og derved bestemme, hvordan folk bevæger sig under et besøg. Den eneste information, vi gemmer, er placeringen af telefonerne. Alle personoplysninger slettes uigenkaldeligt inden for et par mikrosekunder.


Generelt anslås det, at 85% af befolkningen har en telefon med wifi aktiveret. Da dette er en statistisk metode, virker det ligesom på samme måde, når du foretager meningsmålinger, spørger du simpelthen ikke alle. Systemet er baseret på et kontroltal, der udføres på stedet, dette og forskellige filtre

udgør grundlaget for, hvordan faktoren beregnes.

Forklaring video om hvordan wifi besøg tæller fungerer

Bumbeelabs, der leverer tjenesten sammen med IMAS

Bumbee Labs måler besøgsstrømme ved at indfange anonyme Wi-Fi-signaler i smarte mobiltelefoner og kan foretage målinger i både udendørs og indendørs omgivelser. Besøgendeflowene måles anonymt og ikke på individuel niveau, og målemetoden alene er af sin art for at få godkendelse fra datainspektionen.
 

 

Ved at få adgang til detaljerede data om, hvordan den besøgende handler i et miljø, får aktører som kommuner, ejendomsfirmaer og detailhandlere en bedre mulighed for at øge kvaliteten af ​​besøget. Samtidig kan kendskabet til besøgendes strømme give et mere præcist billede af virksomheder og værdier.
 

 

I 2008 begyndte Bumbeelabs at udvikle sin produkt. Arbejdet startede oprindeligt med Sveriges største detailkæde for deres arbejde med positionering af varer og indendørs navigation. Men omkring 2010, sammen med svenske bycentre, kom vi op for tanken om at tage skridtet til at udvikle vores løsninger endnu mere. I dag arbejder Bumbee Labs løsninger også udendørs, for eksempel i bycentre.

Pilotprojekter og kunder er nu tilgængelige i byer, lufthavne, indkøbscentre, cafeer og restauranter.

Den detaljerede kundestatistik, der tidligere er opnået fra e-handel, er nu også tilgængelig for fysiske butikker. Det er kun starten på den digitale forandring, som vi arbejder med de byer, og fysisk handel vil være endnu mere effektiv og rentabel.

mobiltelefon med wifi för besöksräkning

Wifi Besøgsregnere

At tælle besøgende med wifi er perfekt, når det kommer til bycentre og steder med mange besøgende på store områder. Med denne teknologi er det muligt at se, hvor besøget startede, hvor gæsterne gik, og hvor længe de var der. Tjenesten herunder inkluderer 4G router med wifi i udendørs boks, drift og support. Ingen bindende tid.