Forøg din indtjening med kundeanalyse og antal besøgende

Mange undervurderer brugen af de data, der er indsamlet gennem kundetællere og andre målesystemer. IMAS har i mere end 20 år leveret produktivitetsinformation og statistiske beslutningstagningsdata til vores kunder. Det betyder, at vi har en bred portefølje og en dyb viden til at tilbyde dig som kunde. Vi udvikler løbende vores tjenester, og hvis du har et behov eller et ønske om noget, vi ikke leverer i dag, er du meget velkommen til at kontakte os.

PoS-integration og nøgletal

Nyttige oplysninger fra kassesystemet er yderst vigtigt for udviklingen af detailvirksomheden, stigende salg og overskud i en salgsvirksomhed. Sammenkoblet med besøgsnumre i lokalerne fra kundetælleren bliver det umiddelbart oplagt, hvor godt virksomheden udfører.

 • Salg - automatisk hentning fra POS-systemer eller manuel rapportering fra butikspersonale

 • Antal kunder (kvitteringer)

 • Antal varer

 • Arbejdstid pr. Dag

Realtidsmåling og lokale begrænsninger med kundetællere

Realtidsmåling af besøgende flow via kundetællere og lignende systemer er noget, som i stigende grad er krævet i de seneste år. Man vil måske vide, hvor mange besøgende der er inde i lokaler af forskellige årsager, hovedsageligt fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt eller til at planlægge medarbejdere og arbejde. Vi kan måle og præsentere dette i det ønskede format, og som følge af måling i realtid gemmes besøgstoppene historisk søgbare pr. Dag.

 • Se antallet af besøgende, der er i stuen lige nu
   

 • Luk indgange / åbner flere kasser, når antallet af besøgende nærmer sig det maksimale, der er tilladt for lokalerne fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt

Demografisk profilering

For bedre at tilpasse sortimentet, udseendet og markedsføringen er der brug for information fra kundetællere om, hvem de besøger virksomheden. Den enkleste type opdagelse er længdebaseret og lader os se, hvordan andelen af børn og voksne ser blandt de besøgende. Vi kan også måle og producere flere data på kundebase gennem teknologi, der identificerer køns- og aldersgruppen for hver besøgende med ansigtslæsning. Selvfølgelig gemmes ingen billeder eller personlige data, der gør det muligt at identificere besøgende.

 • Se fordelingen af børn og voksne blandt besøgende
   

 • Se køns- og aldersfordeling på kundebasis

Tilgængelighed og personale

planlægning

Sammen med de besøgende numre fra kundetælleren giver PoS-integrationen et direkte indblik i nøgletal som f.eks

 • Tilgængelighed - hvor lang tid personalet får mulighed for at erhverve hver besøgende
   

 • Konverteringsfrekvens - hvor mange besøgende bliver kunder
   

 • Vognstørrelse - hvor stort er omsætningen pr. Kunde
   

 • Salgstid - hvor stor er omsætningen pr. Time arbejdet

Besöksflöde och öppettider

​Brug vores kundetællere og tag kontrol med åbningstider og bemanding med en ugentlig visning af besøgendes strøm pr. Time. Planlæg arbejdstid og åbningstider efter forventede besøgstal

 • Indsæt mere personale, hvor mange gange besøgende er størst
   

 • Få et overblik over den besøgende flow over dagens timer om ugen

Gångstigar och rörelsemönster

Ved hjælp af forskellige teknikker kan vi med stor nøjagtighed måle, hvordan de besøgende bevæger sig ind i en lokal eller ude i bymiljøet. Følg de besøgendes vej gennem området og se, hvor de bliver, hvor de ser ud og hvor længe de bliver på forskellige punkter. Udvikle forretningen ved at tilpasse hyldeplacering, produkteksponering og meget mere ved hjælp af pålidelige data i stedet for tarmfølelse.

 • Følg gæsternes bevægelse gennem lokalerne, se hvilke veje de tager
   

 • Se hvor de bliver og hvor længe på forskellige punkter

 

WEBBPORTALEN XPERIO

Xperio er vores egenudviklede webplatform, hvor alle data indsamles, behandles og præsenteres. Xperio er en meget komplet platform med enorme muligheder for forskellige formål. Her præsenteres statistiske data i form af tabeller, diagrammer, kort, varmekort og KPI'er. Se nedenfor for et hurtigt overblik over, hvad platformen tilbyder:

Dashboard

​Dashboard med real-time statistik og oversigt diagrammer. Se ved første øjekast, hvordan tallene for dagen, ugen og måneden svarer til den foregående periode. Stige eller falde? Dashboardet viser også fordelingen af besøgende på tværs af de forskellige indgange og passager, du måler på.

Statistiskanalyse

Dashboard med real-time statistik og oversigt diagrammer. Se ved første øjekast, hvordan tallene for dagen, ugen og måneden svarer til den foregående periode. Stige eller falde? Dashboardet viser også fordelingen af besøgende på tværs af de forskellige indgange og passager, du måler på.

Report

Se alle figurer i deres sammenhæng ved hjælp af en tegning af planten. Vi bemærker zoner, gulve, trapper, eksterne og indvendige indgange mv. så du hurtigt og nemt kan se, hvor tingene sker. Varme og kolde zoner til besøgende flow og opholdstid er umiddelbart synlige, og du kan træffe beslutninger og følge op med ændringer.

Vejrede er korrelerede i statistikken

​Automatisk download af vejrdata fra yr.no knyttet til hver dags statistik. En 10-dages prognose opdateres løbende og opdateres, så du kan planlægge bemanding og aktiviteter i tide. Dagens faktiske vejr er endelig gemt i databasen, så du kan foretage nøjagtige sammenligninger med tidligere år.

Smarte integrationer

​Integration med POS (kasseapparat system), personalesystem mv. Automatisk hentning af data eller manuelt indtastning af ting som antal arbejdede timer, antal kvitteringer, omsætning mv. Og få en mere detaljeret produktivitetsrapport til at begynde med.

Åben API

Vel dokumenteret API med mulighed for at forbinde dine egne applikationer til at downloade og sende data til og fra systemet. Hvis du vil vise statistikken på en helt anden måde i dit eget miljø, så er der alle muligheder for at gøre det på en jævn måde.

 

Behovsdrevet udvikling

Webportalens udvikling er i høj grad drevet af de ønsker og behov vi ser blandt vores kunder. Derfor lægger vi stor vægt på dine meninger, så vi kan vokse sammen. Hvis du har spørgsmål om, hvad vi kan tilbyde og hvad der foregår, eller dine egne ønsker til funktionalitet, så tøv ikke med at kontakte os direkte!

TAG KONTAKT

Retail: fd@imas.net

Public: sl@imas.net

Support: support@imas.se

+46 760 09 42 00

+46 760 08 49 08

+46 760 10 17 22

Vällebergsvägen 19

459 30 Ljungskile, Sverige

Kontakt os for at bestille en anmeldelse, anmode om et tilbud eller for andre spørgsmål og bekymringer
 
Kontakt os
SITEMAP
KONTAKT

fd@imas.net

+46 760 09 42 00

 

IMAS ApS

Ravnsøvej 7

8240 Risskov, Danmark

SOCIALT
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon

© 2019 Integrated Marketing & Analysis Systems Sweden Aps