Webshop

Velkommen til IMAS webshop. Her finder du kundetællere fra nogle af verdens førende leverandører. IMAS produkter til support og drift og webportal til analyse af dine besøgsstatistikker, varmetal og salg.
 

 

For større mængder eller bestillingstjenester bedes du kontakte th@imas.net

3D kundetæller

3D kundetæller, når det er ekstra vigtigt at have høj pålidelighed. Bygget med fokus for at tælle og følge store mængder af mennesker. Sensorerne modtager strøm via netværkskabel (PoE). Kundetællerne forbinder vores servere, når de er tilsluttet internettet til drift og support i realtid.

Vilken modell
passar min entré?

Køb besøgende statistik i stedet for en teknologi gadget

Vi har gjort det nemt for dig som kunde og pakket de dele, der er nødvendige for effektivt at tælle kunder. Pakken indeholder 1 3D-kundeservice, vedligeholdelse og support. 3D-teknologien er den mest tilfredsstillende og sikreste, når det kommer til at tælle det rigtige antal besøgende ind i et værelse, på en strækning eller inde i rummet. IMAS garanterer 97% nøjagtighed. Ingen bindende tid.

IR sensorer fungerar bra vid mindre entréer med lägre besöksflöde

3D Kundräknare ink support, drift och webbportal

3D Kundräknare ink support, drift och webbportal

349,00krPris
Installation fastpris

Installation fastpris

4 800,00krPris

Wifi Besøgstællere

At tælle besøgende med wifi er perfekt, når det kommer til bycentre og steder med mange besøgende på store områder. Med denne teknologi er det muligt at se, hvor besøget startede, hvor gæsterne gik, og hvor længe de var der. Tjenesten herunder inkluderer 4G router med wifi i udendørs boks, drift og support. Ingen bindende tid.

Wifi Besöksräknare

Wifi Besöksräknare

849,00krPris
SITEMAP
KONTAKT

fd@imas.net

+46 760 09 42 00

 

IMAS ApS

Ravnsøvej 7

8240 Risskov, Danmark

SOCIALT
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2019 Integrated Marketing & Analysis Systems Sweden Aps