top of page

Besøgsdata: En datadrevet tilgang til optimering af bygninger og ejendomme

Besøgsdata kan hjælpe ejendomsejere og forvaltere med at sikre, at bygninger bliver brugt effektivt, og at deres investering er optimeret. Ved hjælp af information fra eksempelvis besøgstællere er det nemmere at træffe beslutninger, der forbedrer både resultater og den samlede besøgsoplevelse på længere sigt.


Spar penge på huslejen: Analyser besøgsdata og optimer udnyttelsen

En stor fordel ved at bruge besøgsdata er muligheden for at optimere lejeniveauet ud fra trafikken og dermed øge den forventede indtægt for en bygning (ERV-værdi). At forstå, hvor meget kontorplads der bliver brugt, kan hjælpe dig med at undgå at betale for ubrugt plads.


Forbedre bygningsoplevelsen med besøgtælling

Besøgsdata kan også bruges til at forbedre planlægning og indretning ved at identificere områder, hvor folk har en tendens til at blive længere og dermed også være i stand til at optimere pladsen. Det kan også bruges til at måle antallet af personer, der kommer ind i bygningen sammenlignet med antallet af forbipasserende personer (capture rate), og arbejde på strategier til at forbedre dette antal.

Optimer rengøring og vedligeholdelse med besøgsoptælling

Derudover kan besøgsdata bruges til at optimere rengøring og vedligeholdelse, så ressourcerne bruges på rette tid og sted.


Kombiner besøgsdata og luftkvalitetssensorer

Sensorer, der måler luftkvaliteten, kan også være med til at sikre luftkvaliteten og give energibesparelser ved at optimere ventilation, varme, køling og belysning baseret på brug. Med besøgstællesystemer og luftkvalitetssensorer kan ejendomsejere og facility managers få værdifuld indsigt i, hvordan deres bygninger bruges og skabe et sundt og sikkert miljø for besøgende.


Brug eksisterende WiFi-netværk

Udnyt dit nuværende WiFi-netværk til at indsamle besøgendes data uden yderligere installationer. Denne innovative teknologi indsamler WiFi-signaler fra mobiler, mens privatlivets fred bevares.

Ved at bruge besøgsdata og luftkvalitetssensorer kan ejendomsejere og -administratorer træffe datadrevne beslutninger for at optimere ydeevnen af deres bygninger, skabe et sundt miljø og forbedre den besøgendes oplevelse, samtidig med at de sparer penge på husleje og vedligeholdelse.


Se hvordan vi hos IMAS kan hjælpe ejendomsejere og forvaltere med at sikre optimal udnyttelse af deres bygninger.


Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din bygnings ydeevne, så tøv ikke med at kontakte os.


Comments


bottom of page