top of page

Ti ICA-butikker vælger måling i realtid uden en låseperiode

Opdateret: 24. feb. 2022

I løbet af december måned valgte ti ICA-butikker i Sverige at underskrive en aftale med IMAS for at beregne nøjagtigt, hvor mange kunder der er i butikken. - Butikkerne har valgt vores fleksible aftale uden en lock-in-periode, nu byder vi endnu flere ICA-forhandlere velkommen til at kontakte os for straks at komme i gang med servicen, siger Fritz Dimmlich, ansvarlig for IMAS i Norden.

Lige nu vælger flere og flere butikker, indkøbscentre og offentlige aktører realtidsmåling for at mindske spredningen af ​​infektion i samfundet. ICA-butikker, der underskrev en aftale med IMAS i december, har nu fuld kontrol over antallet af besøgende og kan let følge antallet af besøgende via en webportal og justere det maksimale antal besøgende.


- Tjenesten er en stor sikkerhed for både personalet og de besøgende, da information kan bruges til at tage en proaktiv beslutning om antallet af besøgende, siger Fritz Dimmlich.


- IMAS tilbyder en unik fleksibel aftale til markedet uden en forpligtelsesperiode med hurtig og personlig support, vi bruger den nyeste teknologi og sikrer, at systemet fungerer korrekt, siger Fritz.


Oplysninger kan, hvis det ønskes, vises på skærme eller automatisk håndtere trafiklys ved indgangen. Et grønt lys vises, når det er ok at komme ind i butikken, og et rødt lys, når det er fuldt.


ICA butikker, der har valgt måling i realtid:

Tips til gæstregningen, der fungerer i realtid:


  • Tænk holistisk.

  • For at systemet skal kunne levere de korrekte tal, anbefaler vi, at alle indgange, udgange og elevatorer samt personaleruter har sensorer.

  • Vælg sensorer af høj kvalitet (i vores pakke tilbyder vi markedsledende besøgstællere med 3D-teknologi).

Sådan fungerer realtidsmåling ved hjælp af en kundetæller / gæstetæller:


  • 3D persontæller kan let monteres i alle indgange og udgange (inkl. Elevator- og personaleindgange)

  • Besøgende sender data direkte til IMAS-webportalen Xperio, der udfører beregninger og kontrollerer alle sensorer.

  • Via webportalen er besøgsgrænsen specificeret.

  • Hvis grænsen er nået, sender Xperio automatisk meddelelser og viser rødt, hvilket giver dig mulighed for at foretage justeringer hurtigt og nemt.

  • Det er muligt at spore antallet af besøgende i realtid via mobil, tablet eller computer.

  • Realtidsoplysninger kan præsenteres i det ønskede format, f.eks. På skærme ved indgangen.

  • Automatiske stoplysfunktioner og skærme ved indgangen er nemme at tilslutte.


Om ICA

ICA er en af Nordens førende detailvirksomheder med over 2.000 butikker i Sverige og Baltikum.


Om IMAS

Vi hjælper butikker, indkøbscentre og offentlige aktører med at indsamle og forstå oplysninger om deres kunder og besøgende. Oplysningerne kommer fra besøgstællere, forretningssystemer og andre datakilder. IMAS har over 30 års erfaring og er en af ​​de førende aktører i Europa, når det kommer til besøgende, og har også kontorer i Indien, Thailand og Indonesien.

Comments


bottom of page