top of page

Hobbii i Danmark og Tyskland vælger besøgstælling fra IMAS Group

Opdateret: 22. sep. 2022

"One-stop-shoppen" Hobbii er butikken for alle i Danmark og Tyskland, der elsker garn og strik. Butikskæden har med sine 400 ansatte valgt IMAS Groups fleksible besøgstællingssystem for yderligere at uddybe forståelsen af, hvad der sker i butikkerne, og hvordan kunderne bevæger sig.


- Vi besluttede at kontakte IMAS, fordi vi havde positive referencer fra vores netværk. Den tilbudte løsning er perfekt, når det kommer til vores ønsker om en stabil og pålidelig besøgstælling, siger Jesper Strøm, CRO hos Hobbii.


Den danskbaserede webshop Hobbii.dk har på det seneste udvidet med flere fysiske butikker, og man har også valgt at udstyre butikkerne med en lang række digitale værktøjer. At der allerede nu tilføjes besøgsdata til butikkerne er en naturlig og vigtig komponent for at sikre en mere smidig indkøbsoplevelse.


- Integrationen af ​​butiksdata til vores BI-system fungerede upåklageligt og IMAS leverede en praktisk og hurtig service, der muliggør den hurtigst mulige indsamling af data. Vi er meget glade for det nye system og kan varmt anbefale IMAS Group, siger Jesper.

Takket være den fleksible tilgang (ingen bindingsperiode), personlig support og den nyeste hardware er IMAS' tilbud unikt på det nordiske og tyske marked for besøgsdata.


- Vi er meget glade for, at Hobbii har givet os tilliden hos IMAS Group og investeret i vores fleksible besøgsanalyseløsninger. De forventer at få stor brug af den indsamlede information og på den måde være i stand til at træffe bedre beslutninger, som vil hjælpe virksomheden med at nå sine mål, siger David Kern Sloth, salgsdirektør IMAS Group Denmark.


Om IMAS Group

IMAS hjælper og støtter storcentre, detailbutikker, ”smart cities”, lufthavne og offentlige institutioner (plus mange flere), indsamler og forstår værdifuld information om besøgende og kunder. Oplysningerne indsamles fra kundetællere, besøgstrafik, ERP'er eller andre informationskilder. 100 % GDPR-kompatibel.


Om Hobbii

Hobbii.dk er en one-stop-shop for alle garnelskere i Danmark og Tyskland. De har fysiske butikker i både Danmark og Tyskland. De er 400 glade og engagerede medarbejdere, der gør alt, hvad de kan for at blive danskernes foretrukne garnbutik. Eventyret startede online, men er gået videre til de fysiske kanaler med planer om at åbne 60 butikker inden for tre år.

Comments


bottom of page