top of page

Smartere parkeringsløsninger som Smart City System og IMAS slutter sig til styrker

Opdateret: 29. mar. 2022

Smart City System GmbH og IMAS Group har gået sammen om at videreføre implementeringen af ​​løsninger til smart parkering i Europa. Sammen kombinerer vi sensorer og dataanalyser fra Smart City System sammen med IMAS 'ekspertise inden for smarte løsninger til den offentlige og detailhandel.

Fremtidige projekter vil fokusere på at levere meget nøjagtige parkeringsdata for at optimere al parkeringsinfrastruktur til mere gennemsigtige og tilgængelige områder for sine brugere.


- Vi deler IMAS 'vision om at muliggøre bedre beslutningsgrundlag for vores kunder gennem mere gennemsigtighed. Med vores system tilbyder vi IMAS en løsning inden for digital parkeringsadministration for at betjene deres eksisterende og nye kunder endnu mere omfattende, siger Stefan Eckart, administrerende direktør Smart City System GmbH.


- Der er stor efterspørgsel efter det transparente parkeringssystem, som Smart City System har udviklet. Vi ser frem til at give den offentlige og detailhandel smart parkeringsløsninger, siger Peter Nicolaus, administrerende direktør for IMAS Group.Om Smart City System GmbH

Vi er en fullserviceudbyder af digital parkering, der tilbyder nem at installere sensorteknologi og software, konstrueret i Tyskland. Vi forbedrer lokaliseringen, styringen og udnyttelsen af ​​parkeringspladser dramatisk for byer, boliger og kommercielle kunder.


Om IMAS

Vi hjælper og støtter indkøbscentre, butikker, smarte byer, lufthavne og offentlige institutioner indsamler og forstår værdifuld information om besøgende og kunder. Oplysningerne indsamles fra persontællere, fodtrafik, ERP'er eller andre informationskilder. 100% GDPR-kompatibel.

Comments


bottom of page