top of page

kundetæller med AI

Vores mest brugte kundetæller med markedsledende teknologi.

Xovis besöksräknare_IMAS.png

Markedsleder

Køb kundetæller og persontæller

Velkommen til IMAS Group. Ved hjælp af kundetællere, WIFI-netværk, radar og POS-systemer hjælper vi vores kunder med at indsamle værdifulde forretningsdata.


Vi har over 30 års erfaring med at hjælpe butikker og offentlige miljøer med at tælle kunder og besøgende. Vi har ingen bindingsperiode og ingen oprettelsesgebyrer.

 

Kontakt os for et gratis tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med at optimere din forretning!

Image by Abbilyn Zavgorodniaia

Kundetæller og persontæller tæller Avanceret

Vores mest brugte kundetæller er udstyret med både 3D- og AI-funktioner. Den har høj nøjagtighed og de allernyeste funktioner, så du kan tælle og spore besøgende og kunder både indendørs og udendørs. Kundetællerne kan blandt andet afgøre, om mænd eller kvinder, børn eller voksne besøger butikken. Du kan også følge besøgsstrømme, se hvilke steder der er velbesøgte eller mindre besøgte, hvor længe folk bliver på et sted og meget mere. Kontakt os for den aktuelle pris.

Kontakt os for den aktuelle pris

Kundetæller og persontæller WIFI

Vi introducerer Kundetæller WiFi til storstilet indsamling af besøgsdata: Udnyt avanceret WiFi-teknologi til omkostningseffektivt at tælle besøgende, flow og opholdstid over store områder. Udnyt dit eksisterende netværk, eller udvid det nuværende. Bygget på et årti med forskning og strenge tests. 

 

Kontakt os for den aktuelle pris

Service hvor kundetællere er inkluderet

Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at vælge at indsamle besøgsdata med vores hjælp. Et fast månedligt abonnement omfatter kundetællere, personlig service, support og vedligeholdelse. Prisen er pr målepunkt og vi har ingen bindingsperiode eller opstartsgebyr.

hjälpcenter
3d-counter_white.png

Hvilken type kundetæller skal du vælge?

Når du planlægger at investere i et besøgsoptællingssystem, er der forskellige teknologier at vælge imellem. Vi bruger både kundetællere, der nemt monteres i loftet, og trådløse netværksenheder, der indsamler anonyme WIFI-signaler fra mobiltelefoner. Begge teknikker er velafprøvede og har en høj grad af pålidelighed.

 

Hvis du vil tælle biler eller cyklister, er radar en gennemprøvet og pålidelig teknologi.
 

Hvilken teknik du vælger, afhænger af, hvad du ønsker at måle, og hvordan forholdene ser ud på stedet. Det kan være, at teknikkerne supplerer hinanden på en god måde. Læs mere på siden eller kontakt os gerne direkte for en ubetinget samtale.
 

Analysetjenester 

Vi tilbyder en bred vifte af data, her er noen eksempler du kan samle og analysere i IMAS analyseplattform Xperio.

Count.jpg

Altid inkluderet

Kontrol og vedligeholdelse

Analysér indkommende/udgående besøgende. Du skal bruge denne tjeneste for at få adgang til Xperio.

Kpi.jpg

KPI

Kør produktivitetsanalyser på besøg, salg, kunder og mere.

Folj-besokare-varma-och-kalla-zoner.jpg

Sporing

Se, hvordan besøgende bevæger sig, og hvor længe de bliver.

Räkna-vuxna-och-barn.jpg

Demografi

Skelne mellem børn og voksne, der kommer ind, mænd og kvinder.

Support.jpg

Altid inkluderet

Brugersupport

Kontrol og vedligeholdelse. Vores personlige support er altid inkluderet i Xperio.

Xperio-logo-2022.jpg

Retail insights Analysetjenester

Hvor mange mennesker passerer uden for butikken, hvor mange går ind og hvor mange procent foretager et køb? Det kan du nemt finde ud af.

Fönstershoppa
Image by Kylie Cheung

Analysetjenester til offentlig

IMAS Public Insights giver Smarte byer, bygninger og offentlige aktører information om antallet af besøgende OG bevægelsesmønstre. 

IMAS Group opererer internationalt

Med over 30.000 installationer og flere hundrede kunder spredt over hele Europa og Sydøstasien har vi etableret stærke relationer til vores kunder og leverandører. Hovedkontoret for IMAS nordiske aktiviteter er i Sverige, hovedkontoret for Europa ligger i Tyskland og for Syd-Sydøstasien i Thailand. Med systemerne fra IMAS Group måler du dine besøgende over hele verden.

+30 000
INSTALLATIONER

+30
år

+700
Kunder

7
KONTORer

Vi er heldige at arbejde med flere af de bedste i branchen. Her er nogle eksempler.