top of page
Image by Egor Myznik

Radar teknologi

Vi bruger den nyeste radarteknologi til præcist at tælle antallet af cyklister og biler, der passerer forskellige steder. 

Tæl cykler og bilister og

Se trafikstrømme

Forbedre infrastrukturen

optimere rum

Radar til nøjagtig dataindsamling og analyse

Radarteknologi er kendt for sin pålidelighed, der giver nøjagtige data til at træffe informerede beslutninger. Uanset om du skal overvåge trafikstrømmen, analysere tendenser eller optimere driften, tilbyder vores radarløsninger høj ydeevne og nøjagtighed.

bil
cyklister

Tæl cyklister med radarteknologi

Med vores radarteknologi kan du tælle det nøjagtige antal cyklister, der passerer gennem byens gader. Vores radarsystemer giver pålidelige data om cyklisttrafikken, hvilket gør det muligt for byplanlæggere og transportmyndigheder at træffe informerede beslutninger om infrastrukturforbedringer og cykelforanstaltninger. Ved at udnytte radarteknologi bidrager vi til at skabe sikrere og mere cyklistvenlige bymiljøer.

Radarteknologi til at tælle biler i bygninger eller parkeringspladser

Vores radarteknologi er et meget effektivt værktøj til at tælle antallet af køretøjer, der kommer ind og ud af bygninger eller parkeringspladser. Ved at placere radarsensorer ved strategiske ind- og udkørsler kan vi indsamle realtidsdata om køretøjets bevægelser med høj nøjagtighed. Information gør det muligt for virksomheder og embedsmænd effektivt at styre trafikstrømmen, optimere parkeringspladser og forbedre den samlede operationelle effektivitet. Med vores radarteknologi får du præcise data om antallet af biler for at kunne træffe informerede beslutninger og gøre din virksomhed mere effektiv.

Garage Doors

Fordele ved at indsamle besøgsdata med vores hjælp

En avanceret og brugervenlig platform

Vores portal bruger en lang række datakilder, såsom besøgstællere med 2D- eller 3D-teknologi, WiFi-netværk, radar, POS og vejrdata. Systemet er brugervenligt og bygget til at udføre både enkle og avancerede dybdegående analyser. Portalen har et veldokumenteret API med gode muligheder for at integrere egne applikationer til at udveksle data mellem systemer.

 

Eksempler på rapporter

 

 • Produktivitetsanalyser, med konverteringsrate, størrelse på kundekurv, omsætning pr. besøg samt capture rate og access rate (personaletilgængelighed) m.v.

 • Indgangsanalyse

 • Personale- og salgsprognose (planlægning)

 • Opholdstid

 •  Spidsbelastningsrapport

 •  Demografi (køn)

 •  Flowmåling

 •  Sporing

 • Realtid

 • Benchmark - Indeks

 • Afvigelsesrapport

 

Ingen gebyrer eller bindingsperioder

Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at vælge at indsamle besøgsdata med vores hjælp. Du kan til enhver tid opsige aftalen.

Jeans Store Window
Image by Brooke Cagle

Personlig service og support

Vi i IMAS arbejder i små og tætte grupper. Når der er behov for support og service, er vores dedikerede supportteam klar til at besvare dine spørgsmål.

Du er velkommen til at kontakte os, vi hjælper dig med at indsamle og analysere besøgsdata.

Kontakta oss

Vi glæder os til at hjælpe dig

bottom of page