Image by Svend Nielsen

Besøgstælling og persontæller  

Vi tilbyder et bredt udvalg af persontæller og en webportal, der er nem at bruge.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos os kan du købe en persontæller eller få et abonnement med et fast månedligt ydelse, hvor alt er inkluderet, så du nemt kan lave besøgsanalyser, uden bindingsperiode eller opstartsgebyr.

person.png
Xovis besöksräknare_IMAS.png

Besøgstælling som en service

Når du vælger IMAS besøgstal som et service, behøver du ikke købe hardwaren. Vi giver dig det nyeste udstyr og sørger for, at alt er sat korrekt op, så du kan fokusere på din kerneforretning. Personlig service og support er inkluderet samt adgang til vores egen analyseportal Xperio.

 

Kontakt os i dag, så kommer vi med et skræddersyet løsningsforslag til dig.

Help Center
 

bindings

periode

Besøgstal uden opstartsgebyr eller bindingsperiode

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt. Hos os kan du frit opsige aftalen, når du ønsker det. Vi har heller ingen skjulte opstartsgebyrer.

Hvilke analysetjenester har du brug for?

Med besøgstælling som en service er IMAS Count and Comparison altid inkluderet. Med vores basisservice får du adgang til Xperio hvor du nemt kan se hvor mange besøgende der går ind/ud af din bygning eller passerer en persontæller (på timebasis), du kan også lave sammenligninger mellem perioder og meget mere. Der er en række yderligere tjenester at vælge imellem i Xperio, såsom demografi, besøgendes opholdstid og en lokations besøgspotentiale (forbipasserende) – du kan finde dem her.

person.png
IMAS_logo_white_400-px.png

Hvad mener vi med personlig service og support?

Hos IMAS arbejder vi i små og “sammensvejsede” grupper. Når der er behov for support og service, er vores dedikerede supportteam klar til at besvare dine spørgsmål. Vi stræber efter at have et tæt og åbent forretningsforhold til vores kunder. Tillid og gennemsigtighed er et nøgleord for os, og vi arbejder altid på at finde den bedste langsigtede løsning for dig.

Support på lokalt Sprog

Vi er aktive i flere lande, og supporten er på det lokale sprog.

Image by Adrian Cuj

"imas er løsningsorienterede"


Anders Baagland, Formand Middelfart Handel og Danske Handelsbyer

Business Owner

Hvordan vi har haft succes i over 30 år

IMAS har en stærk lokal tilstedeværelse på flere markeder rundt om i verden. I over 30 år har vi hjulpet butikker og offentlige aktører med at indsamle data og information, så vores kunder kan lave værdiskabende besøgsanalyser baseret på høj datakvalitet. Den måske vigtigste ingrediens for vores succes er, at det er en kultur, hvor service og støtte belønnes, og at lokale beslutninger er stærke. Vi synes simpelthen, det er sjovt at hjælpe vores kunder.

Takket være vores størrelse og fleksible organisationsstruktur kan vi nemt dele information mellem vores markeder.

persontæller i verdensklasse

At vi ser besøgstælling som en service betyder ikke, at vi ser hardware som ubetydelig. Tværtimod arbejder vi kun med de bedste leverandører i verden

for at give maksimal nøjagtighed og funktionalitet i målingsfasen. Persontælleren vi tilbyder er markedsleder.

Vi tilbyder altid vores kunder en skræddersyet løsning, hvilket betyder, at vi benytter forskellige typer teknologier til forskellige situationer.

Under kan du læse om de forskellige typer persontællere, vi bruger.

Her kan du se hvilke persontællere vi har til salg

 
csm_PC2_CloseUp_Cam01_b6e9c5e401.jpg

Persontæller med 3D og AI

En persontæller baseret på 3D/AI-teknologi fungerer fint, når man vil måle en ind- eller udgang. Normalt er det ved en indgang, men det er muligt at placere udstyret andre steder, hvor besøgende passerer. Persontællere er lette at skrue op og er kun tilsluttet med et netværkskabel (plug-and-play). Man kan nemt forbinde flere enheder til netværket. Hvis man vil måle i realtid nøjagtigt, hvor mange mennesker der befinder sig i et eller flere lokaler, kan man bruge besøgstællere baseret på 3D/AI-teknologi.

Persontæller MED Wifi

Hvis man har store områder og vil måle steder med mange besøgende, er persontælling med WIFI et godt valg. Teknologien bruges i mange bymidter og indkøbscentre, men også af individuelle butikker.

Hvis man f.eks. allerede har et eksisterende WIFI-netværk installeret og vil tælle antallet af besøgende og følge bevægelsesmønstre, er WIFI-teknologi et meget interessant alternativ.

Image by Peter Nguyen
Xperio_dashboard.png

Datasikkerhed og sikkerheds-kopiering

Vores webplatform er bygget med sikkerhed i tankerne. Det er en cloudbaseret intelligent database, som vi konstant vedligeholder og udvikler. Vi har indbygget beskyttelse og sikkerhed mod alle typer dataindbrud, og du kan være sikker på, at ingen andre end de brugere, du har angivet, kan se dine statistikker.

Vi udfører automatisk daglig sikkerhedskopiering og garanterer 10 års opbevaringstid for alle dine data.

Nogle af vores kunder

Vi er heldige at arbejde med flere af de bedste i branchen. Her er nogle eksempler.

pexels-karolina-grabowska-4491469.jpg

ØG SALGET I BUTIKKEN, OG SPAR PENGE

IMAS Staff & Sales Forecasting forecaster og optimerer butikken ved at kombinere besøgs- og salgsdata, alt sammen for at butikken kan performe optimalt. 

International tilstedeværelse

Med over 30.000 installationer og flere hundrede kunder spredt over hele Europa og Sydøstasien har vi etableret stærke relationer til vores kunder og leverandører. Hovedkontoret for vores nordiske aktiviteter er i Sverige, hovedkontoret for Europa ligger i Tyskland og for Syd-Sydøstasien i Thailand.

30 000+

INSTALLATIONER

KONTAKT OS I DAG

Du er velkommen til at booke en præsentation, et møde eller stille et spørgsmål.